Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
1 ui
2 gele paprika’s
2 rode paprika’s
1 courgette
250g champignons
320g ongekookte volkoren rijst
480g kipfilet
Snuifje kippenkruiden
Snuifje peper
Snuifje zout
4 eetlepels olijfolie
450g zoetzure saus (bijvoorbeeld Ben’s Original zoetzuur)
8 schijven ananas op eigen sap
Snij de ui in fijne blokjes. Was de paprika en courgette. Snij de paprika en courgette in blokjes. Veeg de champignons schoon met een zacht borsteltje. Snij de champignons in schijfjes. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking gaar. Snij de kipfilet in blokjes en kruid met kippenkruiden, peper en zout. Verhit de pan met 2 el olijfolie en bak de kip 10 minuten gaar. Voeg tijdens de laatste minuut de zoetzure saus toe. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan. Voeg de ui toe en laat even aanstoven. Voeg de paprika, courgette en champignons toe. Bak tot de groenten gaar zijn. Laat de ananas uitlekken. Snij de ananas in stukken en roer door de zoetzure kip. Giet de rijst af. Voeg de zoetzure kip toe aan de groenten. Meng goed dooreen en breng op smaak met peper en zout.