Snel (terug) fit & gezond!
1 ui
1 teen knoflook
1 grote courgette of 2 kleine courgettes
40 g rucola
300 g kabeljauw
100 g parelcouscous
3 tl olijfolie
500 ml groentebouillon
verse tijm
zout en peper
Snijd de ui, hak de knoflook fijn, snijd de courgette in kleine blokjes. Scheid de tijmblaadjes van de takjes. Verhit 1 theelepel olie in een pan en kook de parelcouscous 1 minuut onder voortdurend roeren. Voeg de groentebouillon toe en kook volgens de tijd op de verpakking. Verhit 1 theelepel olie in een grote koekenpan of wok. Fruit de ui en knoflook. Voeg de courgette en tijm toe. Voeg peper en zout toe. Voeg een beetje water toe en kook ongeveer tien minuten. Kook ondertussen in een andere pan de kabeljauw met 1 theelepel olie. Als de courgette gaar is, zet het vuur dan uit, voeg de geraspte rucola en de gekookte parelcouscous toe. Mengen. Serveer met gekookte vis.