Start nu bij InfraLigne!
Fit en gezond aan de feesttafel
600 g kalfsvlees
150 g sperziebonen
150 g krieltjes
150 gram champignons
150 g tuinbonen
200 gram cherrytomaatjes
2 rode uien
2 eetlepels olijfolie
Een paar takjes bieslook
Zout en peper
Snijd het vlees in reepjes. Snijd de uiteinden van de sperziebonen, schil en hak de uien grof, spoel de bonen af. Was de bieslook en hak fijn. Schil de aardappelen en snijd in stukjes. Was en snijd de champignons. Was de cherrytomaatjes en halveer ze. Breng een grote pan kokend gezouten water aan de kook. Dompel de tuinbonen en bonen er 5 minuten in, giet af en zet apart. Bak de aardappelen en uien in olijfolie gedurende 5 minuten In een wok of koekenpan met anti-aanbaklaag,. Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en bak het 3 minuten, al roerend, voordat u het vuur lager zet. Voeg de tuinbonen, bonen, bieslook, zout en peper toe. Meng goed en laat afgedekt 5 minuten sudderen.