Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Start nu bij InfraLigne! 

Fit en gezond aan de feesttafel 

week27
Category: Hoofdgerecht

Gebakken kalfsvlees met groenten

Ingrediënten

600 g kalfsvlees

150 g sperziebonen

150 g krieltjes

150 gram champignons

150 g tuinbonen

200 gram cherrytomaatjes

2 rode uien

2 eetlepels olijfolie

Een paar takjes bieslook

Zout en peper

Bereidingswijze

Snijd het vlees in reepjes. Snijd de uiteinden van de sperziebonen, schil en hak de uien grof, spoel de bonen af. Was de bieslook en hak fijn. Schil de aardappelen en snijd in stukjes. Was en snijd de champignons. Was de cherrytomaatjes en halveer ze. Breng een grote pan kokend gezouten water aan de kook. Dompel de tuinbonen en bonen er 5 minuten in, giet af en zet apart. Bak de aardappelen en uien in olijfolie gedurende 5 minuten In een wok of koekenpan met anti-aanbaklaag,. Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en bak het 3 minuten, al roerend, voordat u het vuur lager zet. Voeg de tuinbonen, bonen, bieslook, zout en peper toe. Meng goed en laat afgedekt 5 minuten sudderen.

Smakelijk!