Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
dessert paasmenu
Category: Dessert

Dessert Paasmenu 2018: Gezond mango-banaanijs

Ingrediënten

300g diepgevroren mango
1 bevroren gepelde rijpe banaan
125 ml koude ongesuikerde amandelmelk
1 el agavesiroop
100g blauwe bessen

Bereidingswijze

Doe de bevroren banaan en mango in een keukenmachine. Doe hier de amandelmelk en de agavesiroop bij. Laat de machine draaien tot je een romig ijsmengsel hebt. Laat niet té lang draaien want dit smelt snel. Als het ijs te dik is, voeg dan nog wat amandelmelk toe en laat nog even doordraaien.

Verdeel het ijs over kommetjes en garneer met de blauwe bessen.

Tip: je kan dit ijs ook op voorhand maken en invriezen om zo de dag zelf te serveren met een ijsschep.

 

Recept van InfraLigne Herentals

 

Smakelijk!