Boost Your Health

Met de Boost Your Health actie kan je kennismaken met InfraLigne op je eigen tempo. Deze maand ontvang je een gratis proefsessie, een gratis bodyscan én een gratis Danone Hipro drankje. Zoek de dichtstbijzijnde studio van InfraLigne en maak een afspraak. InfraLigne is dé manier om  fit en gezond te leven. Start nu volledig gratis!

Boost your health

Proefpakket

€65 eenmalig
(voor nieuwe klanten)

Start met het proefpakket

Wil je starten met InfraLigne, maar ken je het nog niet echt? Je kan nu al starten aan €65.  Een gratis bodyscan en 5 startersbeurten zijn ideaal om kennis te maken met InfraLigne. Kies voor dit proefpakket en kom onze unieke infraroodcabines eens proberen. Met veel plezier helpen we je graag!

Onze Formules

Wil je dadelijk starten bij Infraligne? Stap dan bij ons in met het starterspakket van 3 of 6 maanden. Met dit starterspakket leer je InfraLigne stap voor stap beter kennen. Om een goede overgang te maken naar de workout formules, krijg je een goede begeleiding.

Na het starterspakket, de work-outs!

De workouts bestaan ook uit meerdere formules. Wil je één keer per week sporten of veel meer? Wij bieden een formule voor iedereen.
We doorlopen samen, de starters fase(s) zodat je verder kan groeien naar de workout formules. Het workout pakket kan je enkel kiezen, als je reeds een starterpakket hebt genomen.

Start nu met InfraLigne

Kies nu voor Infraligne en begin met jouw gezonde levensstijl. Twijfel je nog en wil je meer informatie? Of ben je reeds overtuigd en wil je starten? Misschien ben je als voltooide starter op zoek naar net dat ietsje meer en ben je helemaal klaar voor de workouts? Bij Infraligne begeleiden we je naar een top versie van jezelf!

Proefpakket

5 startersbeurten

€65

  eenmalig