Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
06-2019_InfraLigne_website_blog_juni-1

Vol zelfvertrouwen naar het strand met deze 5 tips

Zon, zee en strand: het zou gelijk moeten staan aan ontspanning en plezier, maar heel wat vrouwen houden er een andere mening op na. Het betekent namelijk ook dat de bikini weer van onder het stof moet worden gehaald, en dat brengt vaak onzekerheden met zich mee. Hoewel InfraLigne vindt dat elk figuur gezien mag worden, begrijpen we dat een beetje extra zelfvertrouwen wel zo leuk is. Na het lezen van deze tips flaneer ook jij binnenkort zelfverzekerd over het strand!

1. De bikini maakt de vrouw

De juiste bikini is van cruciaal belang. Niets zo vervelend als een broekje dat tussen je bilnaad kruipt, of een te los topje dat meer onthult dan toegelaten. De kunst zit ‘m in het benadrukken van je pluspunten en het verdoezelen van je minpunten. Brede heupen verbloem je bijvoorbeeld met een hoger uitgesneden slipje of met een slipje met smalle bandjes. Een grote cupmaat heeft baat bij een bikinitop met beugel en stevige rugpand, kleine borsten geef je meer volume door opvallende prints, plooitjes en triangeltops.

2. Sjiek in een strandtuniek

Voel je je comfortabeler wanneer je wat meer huid kan bedekken? Probeer eens een high-waisted bikini: de hoge sluiting om je taille verbergt je buikje en heeft bovendien een afslankend effect. Een tankini – een bikini met een lang bovenlijfje – verricht eveneens wonderen. Ook kleurrijke hamamdoeken of losse strandtunieken zijn vandaag niet meer weg te denken van het strand.

3. Het zit ‘m in de details

Een voorbereide vrouw is er twee waard. Het zijn namelijk de kleine dingetjes waardoor je net dat beetje beter in je vel het strand op gaat. Doe bijvoorbeeld op voorhand zelfbruiner op, of geef je nagels een leuk en fris kleurtje. Vergeet je ook niet in te smeren met zonnemelk! Niet alleen heb je zo zachte armen en benen, een gebruinde huid staat ook een stuk mooier dan een vuurrood, verbrand velletje.

4. Hydrateren, hydrateren, wie zijn best doet zal het leren

Onmisbaar in je strandtas: water! Niet alleen zorgt water ervoor dat je voldoende gehydrateerd blijft en dat je huid straalt, het voorkomt ook een bolle buik. Als je te weinig water drinkt, houdt je lichaam immers water vast en wordt je stoelgang harder. Bovendien vermijd je op voorhand best eten en drinken waarvan je een opgeblazen gevoel krijgt. Laat bijvoorbeeld drankjes met koolzuur staan en vermijd voeding als uien, bonen en spruitjes.

5. Een gezonde geest in een gezond lichaam

(Her)begin met sporten, en dan niet alleen om gewicht en centimeters te verliezen. Bewegen bij InfraLigne betekent immers ook een strakkere huid zonder cellulitis dankzij onze cabines met infraroodstralen, een betere bloedsomloop en een intensieve reiniging vanbinnen en vanbuiten. Bovendien gaan je humeur en je mentale veerkracht er dankzij het sporten fors op vooruit.

Wil jij fit en gezond de zomer door? Profiteer dan snel van onze zomeractie en geniet nog van 50 euro korting op je 20-beurtenkaart. Klik hier voor alle informatie!