Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
verjonging

Verjonging: feit of fabeltje?

verjonging

Met elk jaartje dat erbij komt, leer je jezelf en de wereld om je heen beter kennen. Je steeds groter wordend relativeringsvermogen werkt bevrijdend en doet heel wat zorgen wegebben. Maar ouder worden is niet op alle vlakken even gemakkelijk. Je lichaam verandert namelijk, of je daar nu zin in hebt of niet. Om die reden gaan heel wat mensen naarstig op zoek naar middeltjes voor verjonging. Vaak hebben zalfjes of pilletjes echter niet het gewenste – of helemaal geen – effect.

Dé oplossing om een fitter en gezonder leven te leiden? Die zit in de combinatie van regelmatige lichaamsbeweging en gezonde voeding. Een groot geheim is dat niet. Bij InfraLigne werken we namelijk al meer dan 15 jaar volgens deze methode. We doen er wél een extraatje bovenop: onze unieke infraroodcabines. Deze helpen je lichaam zo jong mogelijk houden, en dat op een 100% natuurlijke manier.

Stralend en gezond ouder worden

We gaan niet rond de pot draaien: iedereen ziet er graag goed uit. Ongeacht je leeftijd. Storen die extra kilootjes je als je in de spiegel kijkt? Blijf er dan niet mee zitten. Je ergens blijven in opjagen heeft geen zin. Meer nog, je kan er ongelukkig van worden.

Heb je “niet meer de leeftijd om met sport te beginnen”? Stel die mening dan maar snel bij. Want bij InfraLigne werken we voor jou een programma op maat uit, naargelang je wensen en mogelijkheden. Onze professionele bewegingscoaches kijken erop toe dat je op een correcte manier beweegt. Bovendien lig je neer tijdens de oefeningen, hetgeen de sessies over het algemeen al minder belastend maakt.

Centimeters en kilo’s verliezen zonder jojo-effect? Check! Maar wist je dat InfraLigne ook je huid weer doet stralen? Doordat je de oefeningen uitvoert in een infraroodcabine, profiteert je huid mee van de voordelen van de infraroodstralen. Het resultaat: een strakkere, gezondere huid met verminderde cellulite.

Verjonging zit niet enkel aan de buitenkant

Bij het ouder worden steken heel wat kwaaltjes de kop op. Gewrichtspijn, een stijve rug, stramme spieren, … Niet echt aangenaam, maar wél aan te pakken en onder controle te houden met onze professioneel uitgewerkte oefeningen in infrarood. De stralen in onze cabines dringen namelijk tot 4 cm door de onderhuidse vetlaag. Deze dieptewarmte van 40°C heeft niet alleen een positief effect op je vetverbranding, maar ook op je bloedsomloop, spierweefsel en gewrichten. Als ‘bonus’ versterken de infraroodstralen zelfs je weerstand!

Naast onze bewegingscoaches helpen ook onze voedingsconsulenten je ‘binnenkant’ weer helemaal op peil. Doordat je gezonde keuzes in je voeding leert maken, zal je namelijk ook daar de positieve gevolgen al snel van ondervinden. Bye bye’ opgeblazen gevoel en ‘hello’ meer energie op elk moment van de dag!

 

Leeftijd speelt geen rol bij InfraLigne! Ontdek hier hoe we op een natuurlijke manier aan jouw ‘verjonging’ werken.