Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

zwangerschapskilo’s kwijtraken

Snel én gezond je zwangerschapskilo’s kwijtraken met InfraLigne

Pas bevallen van een wolkje van een baby? Dan beleven jij en je gezinnetje waarschijnlijk prachtige dagen, met veel nieuwe en leuke momenten. Toch horen we van veel kersverse mama’s dat er ook een heel klein donker wolkje boven hun hoofd hangt. Dat van de extra zwangerschapskilo’s. Die kwamen er tijdens je zwangerschap namelijk heel vlotjes bij, maar lijken nu niet veel zin te hebben om nog ergens naartoe te gaan.

Die hardnekkige kilo’s pakken onze professionele coaches samen met jou aan. Speciaal voor jonge mama’s ontwikkelden we namelijk een aangepast oefenprogramma om snel én gezond zwangerschapskilo’s kwijt te raken.

Met het postnatale programma van InfraLigne krijg je stap voor stap en op jouw tempo je figuur terug. Bovendien besteden we aandacht aan het herstel van je spierweefsel, omdat een zwangerschap en bevalling heel ingrijpend zijn voor je lichaam.

Geniet van onze ‘jonge mama korting’

De eerste dagen en weken na de geboorte van je kindje is het best nog wat wennen. Omdat we je graag eerst je dagelijks ritme laten vinden, kan je nog tot zes maanden na je bevalling onze ‘jonge mama korting’ (40 euro korting bij aankoop van 20 oefenbeurten) claimen. Tijd genoeg dus om heerlijk rustig te genieten en er dan samen met onze coaches weer helemaal in te vliegen.

Korte oefensessies, flexibel in te plannen

Met een nieuw gezinslid erbij komt je agenda weer nét ietsje voller te staan dan voordien. Dat is echter geen reden om niet aan je eigen gezondheid te denken. Voor de oefensessies van InfraLigne heb je slechts twee keer per week een halfuurtje tijd nodig. Wanneer de sessies doorgaan? Dat kies je helemaal zelf. En je nieuwe spruit en andere kindjes zijn meer dan welkom in onze studio’s. De kleintjes liggen gezellig naast je, de grotere kindjes amuseren zich in de speelhoek (met zicht op mama ?).

Gezonder eten met het hele gezin

Als je kindjes grootbrengt, denk je al eens twee keer na over wat er op tafel komt. Je wilt namelijk dat ze gezond en sterk in het leven staan, en dus alleen de beste voedingstoffen binnenkrijgen. Moeilijke opdracht? Welnee. Want als InfraLigner krijg jij professioneel advies van een voedingsdeskundige. En dat advies kan je gemakkelijk doortrekken naar de rest van je gezin.

Herstellende oefeningen

Herstellen van een zwangerschap wil niet enkel zeggen ‘zwangerschapskilo’s kwijtraken’. We werken samen met jou natuurlijk naar een slank figuur toe, maar onze coaches vinden het erg belangrijk om bepaalde spieren – zoals je bekkenbodemspieren – wat extra aandacht te geven. Die kregen het tijdens je zwangerschap en de bevalling immers hard te verduren. Bovendien profiteert je huid van de helende effecten van onze infraroodcabines en wordt ze overal weer mooi strak.

Claim hier onze ‘jonge mama korting’, of contacteer ons voor meer informatie over het aangepaste oefenprogramma.