Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

15 jaar afslankmethode nr 1

Om deze 8 redenen is InfraLigne al 15 jaar afslankmethode nr. 1

We zeggen het met gepaste trots: InfraLigne staat in 2019 al 15 jaar lang aan de absolute top wanneer het aankomt op gegarandeerd afvallen. De combinatie van gezonde voeding en beweging onder infraroodstralen hielp al duizenden vrouwen en mannen aan het figuur van hun dromen. Lees hieronder hoe InfraLigne ook jou op weg kan helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

1. Ervaar de magie van infraroodstralen…

Bewegen en afvallen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij voeren onze oefeningen uit in infraroodcabines, de hoekstenen van onze studio’s. De infraroodstralen – die je niet ziet maar die er wél zijn – dringen 4 tot 6 cm diep in je lichaam binnen en zorgen voor een betere stofwisseling, zodat je lichaam vervolgens afvalstoffen sneller afvoert. Je zweet tijdens één oefensessie 600 à 800 calorieën uit.

2. … zowel innerlijk als uiterlijk

Infraroodstralen brengen nog heel wat andere dingen in je lichaam teweeg:

– Ze verbeteren je bloedsomloop en maken je spieren elastischer, waardoor je minder kans hebt op spierpijnen of letsels.
Cellulitis verbetert aanzienlijk: je huid wordt mooier, strakker en gezonder.
– Door te zweten wordt je lichaam vanbinnen en vanbuiten gereinigd. Heel wat gifstoffen vloeien samen met het zweet uit je lichaam.

Kortom: de infraroodstralen van InfraLigne helpen niet alleen om gezond af te vallen, je voelt je ook nog eens mooier en een stuk beter in je vel.

3. Eet gezond zonder te diëten

Van een streng dieet wordt niemand vrolijk, en dus doen we daar bij InfraLigne niet aan mee. Voor ons staat gezond eten gelijk aan een verantwoord eetpatroon, maar dan wel eentje waarvan je gelukkig wordt. Een voedingsdeskundige stelt een eetschema op en analyseert vervolgens je vooruitgang met behulp van een eetdagboek en de Tanita, een weegschaal die naast gewicht ook vetpercentage, spiermassa en visceraal vet meet.

4. Laat je begeleiden door onze professionele coaches

Geen enkele InfraLigner doorloopt hetzelfde traject. Onze professionele bewegingscoaches stippelen immers een oefenprogramma op maat voor je uit. Na een figuuranalyse – die je vrijblijvend kan aanvragen – ontvang je een individueel programma dat rekening houdt met je leeftijd, metabolisme, conditie en gezondheid. Zo werk je zonder zorgen aan je figuur, ook wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je rug, knieën of andere medische kwaaltjes.

5. Gun jezelf die broodnodige me-time

Als vrouw heb je vandaag heel wat rollen te vervullen: partner van, moeder van, werknemer van, beste vriendin van, … Sporten schiet daar al snel bij in. Gelukkig heb je bij InfraLigne aan twee korte sessies van een half uur per week genoeg om het gewenste aantal kilo’s te verliezen. En zeg nu zelf: zo’n druk leven vraagt toch om een dosis me-time om je lichaam en geest in balans te houden. Vind je niet zo makkelijk een babysit, dan vangen wij jouw kind met veel plezier op in onze kinderspeelhoek.

6. Bereik samen meer dan alleen

In onze studio’s zijn mensen in alle maten en van alle leeftijden welkom. We hebben immers allemaal hetzelfde doel voor ogen: werken aan een gezondere en fittere levensstijl. Dit gevoel van samenhorigheid werkt ontzettend aanstekelijk: gelijkgestemden moedigen elkaar voortdurend aan, waardoor je minder snel opgeeft en je makkelijker je grenzen verlegt.

7. Merk hoe je er ook mentaal op vooruit gaat

Afvallen is één ding, maar bewegen brengt nog heel wat andere voordelen met zich mee. Zo gaan op fysiek vlak je hart en longen erop vooruit, sterken je botten aan, verbetert je slaappatroon en schiet zelfs je libido de hoogte in. Regelmatig sporten heeft bovendien een positieve invloed op je humeur, en ook je mentale veerkracht neemt erdoor toe. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat heeft minder doktersbezoeken en medicatie tot gevolg. Zelfs je portemonnee heeft er dus baat bij.

8. Profiteer van onze centimetergarantie

De InfraLigne-methode is medisch verantwoord en bewijst al jaren haar effect. Niet voor niets zijn we als enige in de sector bekroond met de ISO-kwaliteitsnorm. Omdat we zo zeker zijn van onze voorspelling over jouw figuur, geven we je zelfs een garantie: volg je onze advieskuur, dan zijn de beloofde centimeters ook écht weg. Mocht je toch niet je streefdoel behalen, dan betalen we een evenredig deel van je advieskuur terug. Bepaalde mutualiteiten, werkgevers en organisaties betalen trouwens een gedeelte van de kosten terug.

Benieuwd wat InfraLigne voor jou kan betekenen? Kom dan langs in een InfraLigne-studio in jouw buurt.