Infraligne Luik

Infraligne Luik

stars
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
(0 recencies)

Rue Moreau 20
4650 Herve
087 55 88 58
herve@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

Nog geen klant?

Isabelle en haar team heten je welkom in de vernieuwde studio!

Gezonde voeding en sporten onder infraroodstralen, dat is de combinatie waar Infraligne Luik al jaren trouw aan blijft.

Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen… kom dan zeker langs in vernieuwde onze studio of maak nu een afspraak voor een gratis figuuranalyse.

Wij hebben er alvast zin in!

Infraligne Luik verwelkomt

  • vrouwen

Extra

Unieke herfstactie 2018!

Ervaar de magie van gezond afslanken met onze unieke herfstactie van 11 t.e.m. 26 oktober! Geniet van een onbeperkt aantal oefenbeurten tot het einde van het jaar dankzij ons all-in pakket, voor slechts 300 euro.

Wil jij al een voorproefje van die magie?

Onze coaches ontvangen je op donderdag 11 oktober (van 16u tot 21u) graag om gratis de InfraLigne-methode uit te testen. Uiteraard is er die avond ook tijd om bijkomende uitleg te vragen en gezellig te keuvelen met gezonde hapjes en drankjes in overvloed.

Beslis je dezelfde avond nog om je in te schrijven? Dan krijg je bij de start van je kuur een gratis sporttas, een handdoek en sokjes van InfraLigne.

 

Openingsuren

mannen

Vraag je gratis figuuranalyse aan in Infraligne Luik

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

nieuwe klant? vraag je gratis figuuranalyse aan

Reviews

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.