Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
4 zalmfilets (ongeveer 100g/stuk)
4 brede preistengels
500g krieltjes
2 eetlepels graantjesmosterd
2 teentjes look
250ml light room
1 citroen
verse kruiden naar keuze
peper en zout naar smaak
Verwarm de oven voor op 180gr
Was en snij de prei in fijne ringen, leg ze in een ovenschaal en kruid met peper en zout.
Overgiet de prei met de room, dek de schotel af (alu-folie), zet 15` in de oven en haal hem er dan even uit.
Pel en snipper de look, was en snipper de verse kruiden en meng zowel de look als de kruiden onder de mosterd en strijk over de zalm.
Kook of stoom intussen de krieltjes.
Schik de zalm bovenop de voorgegaarde prei en plaats nog ongeveer 20` in de oven.
Serveer eventueel met een partje citroen.