Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

InfraLigne bestaat 20 jaar! Wegens succes verlengd! Profiteer nu 20 dagen van 20% korting! Of ontdek het proefpakket!
Boost your Health in februari! Gratis proefsessie & bodyscan! Ontdek het hier!
InfraLigne 20 jaar logo
week49vis
Category: Hoofdgerecht

Viscurry met zilvervliesrijst en groenten

Ingrediënten

2 uien

2 teentje knoflook

3 cm gember

2 gele paprika’s

2 rode paprika’s

6 wortels

1 courgette

4 tomaten

320g ongekookte volkoren rijst

600g kabeljauw

Snuifje peper

Snuifje zout

4 eetlepels olijfolie

500ml kokosmelk

100g currypasta

Bereidingswijze

Snipper de ui en knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn. Was de groenten en snijd de paprika’s, wortels, courgette en tomaten in blokjes. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking gaar. Dep de vis droog en breng op smaak met zout en peper. Snijd de vis in stukken van 3 à 4 cm. Verhit vier eetlepels olijfolie in een pan. Stoof het ui, knoflook en gember aan gedurende 2 minuten. Voeg de groenten toe en stoof mee gedurende drie minuten. Voeg de kokosmelk en currypasta toe en meng goed. Leg voorzichtig de stukken vis in de pan (duw ze tussen de groenten). Dek af en laat ongeveer zes à acht minuten garen op een zacht vuur. Verdeel de rijst en viscurry over diepe borden.

Smakelijk!