Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
2 uien
2 teentje knoflook
3 cm gember
2 gele paprika’s
2 rode paprika’s
6 wortels
1 courgette
4 tomaten
320g ongekookte volkoren rijst
600g kabeljauw
Snuifje peper
Snuifje zout
4 eetlepels olijfolie
500ml kokosmelk
100g currypasta
Snipper de ui en knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn. Was de groenten en snijd de paprika’s, wortels, courgette en tomaten in blokjes. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking gaar. Dep de vis droog en breng op smaak met zout en peper. Snijd de vis in stukken van 3 à 4 cm. Verhit vier eetlepels olijfolie in een pan. Stoof het ui, knoflook en gember aan gedurende 2 minuten. Voeg de groenten toe en stoof mee gedurende drie minuten. Voeg de kokosmelk en currypasta toe en meng goed. Leg voorzichtig de stukken vis in de pan (duw ze tussen de groenten). Dek af en laat ongeveer zes à acht minuten garen op een zacht vuur. Verdeel de rijst en viscurry over diepe borden.