Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
pompoenoven
Category: Hoofdgerecht

POMPOENOVENSCHOTEL

Ingrediënten

gehakt
 - 500 
aardappelen
 - 500 
pompoen
 - 500 
knoflook
 - 1 
teen 
ui
 - 1 
melk
 - 150 
ml 
peper, zout, oregano

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de pompoen en snijd in blokjes. Snipper de ajuin en look fijn. Stoof de ajuin en look, voeg de pompoenblokjes toe en laat 15min stoven. Schil en kook ondertussen de aardappelen. Giet af en meng met de pompoenblokjes, pureer met de melk en breng op smaak. Bak het gehakt rul in een pan. Schep in een ovenschaal en verdeel de pompoenpuree er over. Plaats 15min in de oven.

Smakelijk!