Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
papillot van pladijs
Category: Hoofdgerecht

Papillot van pladijs

Ingrediënten

4 pladijsfilets (+/- 150g per filet)
300g oesterzwammen
2 preistengels
16 gele kerstomaatjes
16 rode kerstomaatjes
gehakte bladpeterselie
600g aardappelen
peper
olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210°C.

Leg elke pladijsfilet op een stuk aluminiumfolie en leg 4 gele en 4 rode doormidden gesneden kerstomaten op de vis. Kruid met peper.

Reinig en snij de oesterzwammen en de prei in reepjes. Verdeel ze over de 4 pakketjes en voeg een scheutje olijfolie toe. Bestrooi met bladpeterselie en sluit de papillot. Gaar de vis 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven (210°C).

Serveer met de gekookte aardappelen.

Recept van InfraLigne Lommel

 

Smakelijk!