Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
1 kipfilet (400g)
1 wortel
1 paprika
8 stengels lente-ui
4 kleine takjes tijm
8 eetlepels soja cuisine light
Kurkuma
Peper
Zout
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel, schil en rasp de wortels fijn.
Schil de paprika en snij hem in fijne reepjes. Snij de lente-ui in fijne ringen en de kipfilet in dunne lapjes.
Maak pakketjes: Neem een stuk aluminiumfolie. Leg eerst de kip in het pakketje, kruid met peter en zout. Voeg de groenten en de lightroom (2el per pakketje) toe. Kruid af met kurkuma, peper en zout. Leg een takje tijm in elke pakketje. Sluit het pakketje goed af zodat er geen lucht kan ontsnappen. Zet 30min in de oven. Serveer bij een quinoa-, rijst- of couscoussalade met diverse groentjes (kersttomaat, komkommer, fijne boontjes, munt, olijven …).
Reken 100g ongekookte quinoa/rijst/couscous voor 4 personen.