Opendeurweek in maart – € 50 korting in elke InfraLigne studio – Gratis proefsessies
1 middelgrote rode ui
3 rijpe tomaten
bosje verse peterselie
1 rode peper
8 gedroogde abrikozen
olijfolie
gemalen komijn
peper en zout
pijnboompitten (handje)
100gr kikkererwten (uit blik)
120 quinoa/couscous
1 citroen
1 eetlepel balsamicoazijn
200 gr lamsfilet
1 à2 dl witte yoghurt (type Griekse)
Pel de ui en snij fijn, snij de tomaten in grove stukken, hak de peterselie (ook de stengels), snij de peper doormidden, verwijder de zaadjes en hak fijn, snij de abrikozen in fijne sneetjes, doe de ui, peper en abrikozen in een warme pan (diepe), laat zacht worden in een beetje vetstof, doe er 2 eetlepels komijn, peper, zout en de pijnboompitten bij, roer om, voeg er nog de tomaten, een groot deel peterselie en de kikkererwten bij (ook het vocht), laat de saus een kwartiertje pruttelen, ondertussen gaar je de quinoa/couscous ( zie verpakking), als deze gaar is, doe er dan een flinke kneep citroensap bij, neem de saus van het vuur, prak met een lepel zodat het lekker sauzig wordt, kruid met peper, zout en een beetje balsamicoazijn, snij het vlees in stukjes van 2 à 3 cm, bestrooi de snijplank met komijn, peper en zout, haal het vlees door de kruiden, bak mooi bruin in een hete pan en serveer met peterselie en yoghurt.
*De Zomerboost actie is niet cumuleerbaar met andere acties.