Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
400g kalfslapje
400g aardappelen
200g knolselder
12 asperges
1 ajuin
250g champignons
1 el olijfolie + zout, peper en nootmuskaat
Halfvolle melk
Maggi aspergesaus
De aardappelen schillen en in kleine stukken snijden, knolselder schillen en in blokjes bij de aardappelen doen. Deze samen laten koken met een snuifje zout.
Asperges schillen tot op 3 cm van het kopje. Kook de asperges beetgaar in licht gezouten water.
Ajuin schillen en in kleine blokjes snijden. De champignons zuiver maken en in schijfjes snijden.
200 ml water in kookpannetje doen en de aspergesaus toevoegen en losroeren. Op een klein vuur opwarmen en regelmatig roeren.
Het vlees kruiden met zout, peper en nootmuskaat en bakken in de grillpan.
1 el olijfolie in een pan doen en opwarmen, ajuin glazig bakken en champignons bijdoen.
Aardappelen en knolselder pletten, een beetje melk en kruiden toevoegen.
Recept van Infraligne Bree