Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!

Ontdek het hier!

kalfsfricassee
Category: Hoofdgerecht

Kalfsfricassee met citroen

Ingrediënten

600g kalfsfricassee

4 dikke aardappels

12 jonge wortels

1 citroen (sap)

1 vetarme kip bouillonblokje

20g gehakte peterselie

4 kleine ajuinen (fijngehakt)

peper

Bereidingswijze

Maak met het bouillonblokje kippenbouillon zoals op de verpakking staat aangegeven. Breng 250 cl kippenbouillon aan de kook.

Voeg er nadien de stukjes gesneden kalfsfricassee, het citroensap, de peterselie en de ajuin aan toe.

Laat 45 minuten pruttelen. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in twee. Laat ze apart gaarkoken.

Voeg, als laatste, de worteltjes bij de kalfsfricassee. Laat verder pruttelen tot de worteltjes gaar zijn. Kruid met de peper.

Dien op met een gekookte aardappel en bestrooi met wat overgebleven gehakte peterselie.

Recept van InfraLigne Sint-Pieters-Leeuw

Smakelijk!