Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
600g kalfsfricassee
4 dikke aardappels
12 jonge wortels
1 citroen (sap)
1 vetarme kip bouillonblokje
20g gehakte peterselie
4 kleine ajuinen (fijngehakt)
peper
Maak met het bouillonblokje kippenbouillon zoals op de verpakking staat aangegeven. Breng 250 cl kippenbouillon aan de kook.
Voeg er nadien de stukjes gesneden kalfsfricassee, het citroensap, de peterselie en de ajuin aan toe.
Laat 45 minuten pruttelen. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in twee. Laat ze apart gaarkoken.
Voeg, als laatste, de worteltjes bij de kalfsfricassee. Laat verder pruttelen tot de worteltjes gaar zijn. Kruid met de peper.
Dien op met een gekookte aardappel en bestrooi met wat overgebleven gehakte peterselie.
Recept van InfraLigne Sint-Pieters-Leeuw