LAATSTE KANS OP JE SUMMER BODY: IN JUNI MET €45 KORTING! Ontdek snel meer!
Ga fit en gezond de zomer in! Start nu met InfraLigne en ontdek de unieke infraroodcabines! Ontdek snel meer!
2 blaadjes gelatine
200g diepgevroren rode vruchten
15g zoetstof
300g Philadelphia light natuur
Halve citroen
Laat 150g diepgevroren rode vruchten kort koken met 20 ml water. Mix en zeef het geheel. Voeg daarna de zoetstof toe en laat het sap nog 2 min op een laag vuur staan. Los vervolgens de blaadjes gelatine op in het rode vruchtensap en roer goed.
Meng het sap zorgvuldig met de Philadelphia kaas in een verse kom. Pers de helft van een citroen en voeg het sap toe aan het mengsel.
Verdeel over 4 kommetjes en versier met de overgebleven vruchten. Laat minimum 4 uur opstijven in de koelkast.
Recept InfraLigne Gent