Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!

Ontdek het hier!

kaasmousse met rode vruchten
Category: Hapjes

Kaasmousse met rode vruchten

Ingrediënten

2 blaadjes gelatine
200g diepgevroren rode vruchten
15g zoetstof
300g Philadelphia light natuur
Halve citroen

Bereidingswijze

Laat 150g diepgevroren rode vruchten kort koken met 20 ml water. Mix en zeef het geheel. Voeg daarna de zoetstof toe en laat het sap nog 2 min op een laag vuur staan. Los vervolgens de blaadjes gelatine op in het rode vruchtensap en roer goed.

Meng het sap zorgvuldig met de Philadelphia kaas in een verse kom. Pers de helft van een citroen en voeg het sap toe aan het mengsel.

Verdeel over 4 kommetjes en versier met de overgebleven vruchten. Laat minimum 4 uur opstijven in de koelkast.

 

Recept InfraLigne Gent

 

Smakelijk!