Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

gevuldepaprika
Category: Hoofdgerecht

GEVULDE PAPRIKA

Ingrediënten

paprika's
 - 4 
gehakt
 - 500 
zilvervliesrijst
 - 200 
gepelde tomaten
 - 1 
blik 
knoflook
 - 1 
teen  
ajuin
 - 1 
peper, zout en Provençaalse kruiden

Bereidingswijze

Snijd de paprika's langs boven open en maak de binnenkant proper. Verwarm de over voor op 200°C. Leg de paprika's met wat olijfolie in een ovenschaal en laat even opwarmen. Kook ondertussen de rijst zoals vermeld op de verpakking. Versnipper de ajuin en look fijn en stoof in een pan. Voeg het gehakt toe en roer tot het gaar is. Meng de gepelde tomaten bij het gehakt en breng op smaak met de kruiden. Wanneer de rijst klaar is meng je deze mee in de pan. Vul nu de paprika's met het mengsel en bak +/- 10 min in de oven.

Smakelijk!