Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

bananaenbrood
Category: Ontbijt, Tussendoortjes

BANANENBROOD

Ingrediënten

rijpe bananen
 - 4 
eieren
 - 3 
havermout
 - 200 
bakpoeder
- 0,5 etl 
vanillepoeder
 - 1 
etl 
scheutje melk
cacaopoeder (optioneel)
 - 1 
etl 
chiazaad (optioneel)
 - 1 
etl 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng alle droge ingrediënten in een kom.
Prak de bananen in een andere kom en voeg hieraan de eieren en de melk toe.
Voeg nu het droge mengsel bij het bananenmengsel en roer alles goed door elkaar. Laat het mengsel enkele minuten rusten
Bebloem een bakvorm en stort het deeg er in uit
Plaats 40 à 45 minuten in de oven.

Smakelijk!