Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Black Friday Deals tot 30/11: Ontdek de acties & het proefpakket

INF-logo-nobaseline_pos
aziatisch pastagerecht
Category: Hoofdgerecht

Aziatisch pastagerecht met kip

Ingrediënten

200g Chinese kool (ongeveer 4 grote bladeren)
250g champignons
1 ajuin
1 wortel
280g kip
Snuifje peper
Snuifje kippenkruiden
4 eetlepels olijfolie
200g volkorenpasta (of bruine noodles)
2 eetlepels sojasaus
4 stengels pijpajuintjes

Bereidingswijze

Snij de Chinese kool, champignons, ajuin en wortel in kleine stukjes (ongeveer 1 cm. Snij de kip in kleine stukjes (ongeveer 1 cm). Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en voeg de kip toe. Kruid de kip met een snuifje peper en kippenkruiden. Laat de kip 10-15 minuten goed doorbakken op een laag vuur. Vul een kookpot halfvol met water en laat het water koken op het vuur. Voeg de pasta toe en laat 7 minuten koken. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wokpan. Voeg de ajuin toe en laat 2-5 minuten fruiten. Voeg de Chinese kool, champignons en wortel toe en laat 2-3 minuten bakken. Voeg de sojasaus toe aan de groenten en roer alles door elkaar. Giet ondertussen de pasta af in een vergiet. Voeg de kip en pasta toe aan de groentenmengeling. Neem de wokpan van het vuur en roer alles goed door elkaar. Werk het gerecht af met het groene gedeelte van de pijpajuintjes (fijngesneden).

Smakelijk!