Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

week 6 appelloempia
Category: Dessert, Ontbijt, Tussendoortjes

Appel loempia’s

Ingrediënten

1 jonagold appel

1 vel filodeeg

30 g rozijnen

Kaneel

100 g platte kaas

1 zakje canderel vanille

1 eetlepel olijfolie/oliespray

Bereidingswijze

Was en schil de appel en snijd in kleine stukjes.

Kruid de appel met kaneel naar smaak en voeg de rozijnen toe.

Snijd het filodeeg in rechthoeken van 10 x 15 cm.

Leg het appel-rozijn mengsel op de filodeegjes en rol dicht.

Neem een pan met olijfolie en bak ze goudbruin of bak 10 minuten in de oven op 180°C.

Meng de platte kaas met kaneelpoeder en de canderel en serveer er bij als dip.

 

Smakelijk!