Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
gezond afslanken

InfraLigne, dat is 100% natuurlijk en gezond afslanken

gezond afslanken

Zonder er bewust over na te denken, doorloop jij ongeveer hetzelfde proces als alle andere mensen die willen afslanken. Je ziet jezelf op een foto of je kijkt in de spiegel, en plots bedenk je: hmm, daar zit precies toch een kilootje meer dan een tijdje geleden. Of misschien merk je dat je conditie niet meer dát is? Wat de precieze aanzet ook is, de uitkomst is dezelfde: je besluit “er iets aan te doen”.

In een volgende fase pin je voor jezelf een streefgewicht vast. Eens je dat voor ogen hebt, wil je zo snel mogelijk dát cijfer op de weegschaal zien staan. En net in die mindset schuilt het grote probleem. Jouw lichaam is van nature namelijk niet gemaakt om van het ene op het andere moment zomaar een aantal kilo’s kwijt te spelen.

Sommigen grijpen naar twijfelachtige middeltjes die het afslankproces zouden versnellen. Maar gezond afslanken is wel wat anders … Want zelfs als zo’n middeltje tijdelijk iets oplevert, kom je op termijn vanzelf in een jojo-effect terecht. En telkens van nul af aan beginnen? Dat is niet leuk en al helemaal niet gezond.

Bij InfraLigne staren we ons niet blind op kilo’s en centimeters, maar focussen we op jouw blijvend fitter en gezonder leven. Dat merk je meteen als je onze methode er even bijhaalt.

Natuurlijk en gezond afslanken volgens de unieke InfraLigne-methode:


1. Oefenen in unieke infraroodcabines

Ze doen misschien wel denken aan een zonnebank, maar onze cabines werken helemaal anders. Een zonnebank stelt je bloot aan schadelijke UV-stralen. Onze infraroodstralen daarentegen, zijn net goed voor je huid. Bovendien heeft de infrarood een positief effect op je spieren, gewrichten én metabolisme.

2. Professionele coaches

Heb je zin om op eigen houtje te fietsen of joggen om je algemene conditie te verbeteren? Dan moedigen we dat zeker aan. Voor een volledig uitgewerkt programma met gerichte oefeningen ligt dat een beetje anders. In dat geval heb je professioneel opgeleide coaches nodig, die ervoor zorgen dat je alle bewegingen correct uitvoert. Zo krijg je achteraf bijvoorbeeld geen stijve spieren. Bovendien zorgen onze coaches voor dat extra (figuurlijk) steuntje in de rug wanneer je eens een moeilijke dag hebt.

3. Gevarieerd eetschema

Jezelf uithongeren om kilo’s en centimeters te verliezen? Absoluut ‘not done’! Gezond afslanken wil namelijk ook zeggen: regelmatig en gevarieerd blijven eten. Bij InfraLigne helpt een voedingsconsulent jou een gezond eetpatroon opbouwen. Een extra pluspunt: je mag altijd lekker blijven eten.

4. Medisch verantwoord sporten

Omdat de InfraLigne-methode erkend is als ‘medisch verantwoord’, is de kans groot dat jouw mutualiteit je afslankkuur (deels) terugbetaalt. Heb je last van medische kwaaltjes? Ook dan kan je perfect starten met de oefensessies van InfraLigne. Heel wat InfraLigners stappen bij ons binnen met rugklachten, reuma, de ziekte van Bechterew of andere lastige aandoeningen. Dankzij InfraLigne gaan zij opnieuw fitter door het leven. Hun verhalen lees je hier.

5. Programma op maat

Vraag het maar aan de stiefzussen van Assepoester: niet iedereen past in hetzelfde schoentje. Zo bestaat er ook geen ‘één zelfde oefenprogramma’ dat voor iedereen werkt. Daarom luisteren onze bewegingscoaches eerst naar jouw doelen en voeren ze een gratis figuuranalyse uit. Daaruit halen ze alle nodige informatie om specifiek voor jou een aangepast afslankingsprogramma op te stellen.

 

Op zoek naar een natuurlijke afslankmethode? Onze coaches helpen je graag gezond afslanken in een studio in jouw buurt.