Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

courgettecake
Category: Ontbijt, Tussendoortjes

COURGETTE CAKE

Ingrediënten

rijpe bananen
 - 2 
eieren
 - 3 
olijfolie
 - 50 
volkoren tarwemeel
 - 100 
havermout
 - 100 
g  
geraspte courgette
 - 200 
snuifje zout
optie: kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Prak de banaan tot een pap en meng de eieren hieronder. Rasp de courgette en doe deze bij het ei-banaanmengsel. Blend de havermout fijn. Voeg de havermout en volkoren tarwemeel toe bij de natte ingrediënten en meng deze met een garde tot een beslag. Voeg ten slotte een snuifje zout toe en eventueel kaneel naar smaak. Giet het beslag in een cakevorm en bak 30 minuten in de oven op 180°C.

Smakelijk!