Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Havermoutwafels
Category: Ontbijt, Tussendoortjes

Boekweit-haverwafels

Ingrediënten

115g haver
115g volkorenboekweit
115g speltbloem
2 bananen
3 eieren
1 koffielepel bakpoeder 1eetlepel olijfolie
snuifje zeezout
600 ml ongezoete amandelmelk of hazelnootmelk
1/4 koffielepel natuurlijke vanille extracten
25g gehakte walnoten

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten (behalve de walnoten) in een blender. Wanneer het beslag te vloeibaar is, voeg dan meer bloem toe. Is het te dik, dan voeg je er gewoon meer melk aan toe.

Voeg tot slot de gehakte walnoten toe. Bak de wafels in een voorverwarmd wafelijzer, ingesmeerd met een beetje olie.

Je kunt deze wafels ook serveren met een beetje vers fruit en magere yoghurt of plattekaas. Dan kan je ze eten als ontbijt.

Smakelijk!