Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

LAATSTE KANS OP JE SUMMER BODY: IN JUNI MET €45 KORTING! Ontdek snel meer!

Ga fit en gezond de zomer in! Start nu met InfraLigne en ontdek de unieke infraroodcabines! Ontdek snel meer!

week14taart
Category: Dessert, Tussendoortjes

Appeltaart

Ingrediënten

200 g zelfrijzende bloem

6 g zoetstof

170 ml melk, magere

30 ml maïsolie

2 g vanillezoetstof (vb. Canderel)

10 g bakpoeder

500 g appel, gereinigd

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Zeef de bloem en meng alles onder elkaar.

Snijd als laatste de appel in fijne stukjes en meng onder het deeg.

Vet de taartvorm in en voeg hier het beslag aan toe.

Plaats de taart gedurende +- 30 minuten in de oven.

 

Smakelijk!