Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

Infraligne Placeholder recepten website
Category: Dessert, Tussendoortjes

Appel kaneel yoghurt taart

Ingrediënten

amandelmeel
 - 100 
havermout
 - 100 
kokosvet
 - 30 
honing
 - 3 
el 
kaneel
 - 1 
tl 
bakpoeder
 - 1 
tl 
grote appel
 - 1 
dadels
 - 3 
kaneel
 - 1 
tl 
Beetje honing
agar agar
 - 2 
tl 
vanille-extract
 - 1 
tl 
Griekse yoghurt
 - 250 

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten door elkaar tot een deeg, als het deeg te droog is kan je 2el water of havermelk toevoegen. Doe het deeg in een bakvorm en laat 20 min bakken in de oven.
Snijd de appel en de dadels in kleine blokjes, laat ze 5 min. koken in water (net onder water) en voeg de honing toe. Pureer het mengsel met een staafmixer en voeg er 1 tl agar agar aan toe.
Meng de yoghurt met 1 tl agar agar en 3 el water, breng aan de kook en voeg er dan het vanille-extract bij en laat nog 2 min zacht koken. Giet het yoghurtmengsel in de taartvorm en voeg het appelmengsel toe. Roer zachtjes om zodat je een mooie marmertekening verkrijgt. Laat de taart minstens 2u opstijven.

Smakelijk!