Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

appel-havermout
Category: Ontbijt

APPEL-HAVERMOUT GEBAK

Ingrediënten

havermout
 - 60 
eieren
 - 2 
appel
 - 1 
kaneel
 - 1 
koffielepel 
honing
 - 1 
eetlepel 
melk
 - 100 
ml 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appel en snijd in blokjes. Meng de havermout, eieren, kaneel, honing en melk samen in een kom. Roer tot een mooi beslag, voeg nadien de appel toe. Vet een kleine ovenschaal in en giet het deeg in de schaal. Zet de schaal 25 à 30 minuten in de oven. Tip: In de ochtendrush moet het vaak vooruit gaan, je kan daarom het deeg op voorhand maken en in de oven zetten terwijl jij een douche neemt.

Smakelijk!