Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Infraligne Kuurne

Infraligne Kuurne

stars
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
(0 recencies)

Brugsesteenweg 119
8520 Kuurne
056 / 44 77 93
kuurne@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

nieuwe klant? Ik wil meer informatie Al klant? leg je sessie vast Nog geen klant?

Lisa en haar team heten je welkom!

Gezonde voeding en sporten in onze unieke infraroodcabines, dat is de combinatie waar Infraligne Kuurne al jaren trouw aan blijft. Wil je graag een blijvend fitter en gezonder leven, weer meer energie krijgen, tips om lekker en gezond te eten of wil je gewoon wat meer bewegen… kom dan zeker langs in onze studio of maak nu een afspraak voor een figuuranalyse.

Wij hebben er alvast zin in!

Infraligne Kuurne verwelkomt

  • mannen
  • vrouwen

Extra

Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor onze studio in Kuurne.

Je bent een gediplomeerde, gemotiveerde en sportieve diëtiste. Je hebt een sportief en verzorgd voorkomen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent betrouwbaar, leergierig en weet van aanpakken.

Je staat in voor het begeleiden van oefeningen, coachen en motiveren naar een gezonde levensstijl. Verder geef je onze klanten advies in verband met hun voedingspatroon zodat ze op een gezonde manier leren eten.

Met onze klanten ga je spontaan en vriendelijk om. Je kan hen motiveren zodat ze hun doel bereiken. Dankzij onze persoonlijke begeleiding is er een nauw klantencontact.

Je bent bereid om 3 avonden te werken, 12-15 uren per week (uren zijn variabel en af te spreken), met mogelijkheid tot uitbreiding.

Je komt terecht in een klein maar enthousiast team, waar er ruimte is voor initiatief.

Herken je jezelf hierin? Stuur dan jouw C.V. + foto met motivatie naar kuurne@infraligne.be

Verschillende mogelijkheden qua aanwerving: student, flexi, vast…

Openingsuren

mannen

Vraag je figuuranalyse aan in Infraligne Kuurne

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een volledige bodyscan. Daarmee bepalen we hoe wij jou kunnen begeleiden naar een blijvend fitter en gezonder leven.

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Reviews

Vraag meer informatie of je figuuranalyse aan in Infraligne Kuurne

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een volledige bodyscan. Daarmee bepalen we hoe wij jou kunnen begeleiden naar een blijvend fitter en gezonder leven.

MIJN DOELEN12345678910NeeJa

MIJN GEGEVENS

of zoek hier een studio in jouw buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.