Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Infraligne Genk

Infraligne Genk

stars
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
(0 recencies)

Weg naar As 160/01
3600 Genk
089 24 90 24
genk@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

nieuwe klant? Ik wil meer informatie Al klant? leg je sessie vast Nog geen klant?

LIESBETH EN HAAR TEAM HETEN JE WELKOM!

Wil je graag een blijvend fitter en gezonder leven, weer meer energie krijgen, tips om lekker en gezond te eten of wil je gewoon wat meer bewegen in onze unieke infraroodcabines, kom dan zeker langs in onze gloednieuwe studio of maak nu een afspraak voor een figuuranalyse

Wij hebben er alvast zin in!

Infraligne Genk verwelkomt

  • mannen
  • vrouwen

Extra

Wil je graag een extraatje? Heb je zin om ons team te versterken?

Wij zijn op zoek naar een FLEXIJOB-medewerk(st)er voor onze studio in Genk!

Idealiter beschik je over een diploma hoger onderwijs Voedings- & Dieetleer/Lichamelijke Opvoeding/Kinesitherapie/Revalidatie. Ervaring in de sector in een pluspunt. Je gaat spontaan en vriendelijk om met onze klanten. Je kan hen motiveren zodat ze hun doel bereiken. Je hebt een sportief en verzorgd voorkomen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent betrouwbaar, leergierig en weet van aanpakken. Je bent bereid om tijdens de voormiddag, maar ook s’avonds te werken.

Je bent assertief, straalt het nodige zelfvertrouwen uit en enige ervaring is een pluspunt.  Je houdt van orde en netheid en je voelt je niet te goed om ook af en toe te poetsen. Je komt terecht in een klein maar enthousiast team, waar er ruimte is voor initiatief.

Stuur ons dan jouw CV + foto met motivatie naar genk@infraligne.be.

******

Wij aanvaarden ook sport- & cultuurcheques als betaalmiddel.

 

 

Openingsuren

mannen

Vraag je figuuranalyse aan in Infraligne Genk

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een volledige bodyscan. Daarmee bepalen we hoe wij jou kunnen begeleiden naar een blijvend fitter en gezonder leven.

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Reviews

Vraag meer informatie of je figuuranalyse aan in Infraligne Genk

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een volledige bodyscan. Daarmee bepalen we hoe wij jou kunnen begeleiden naar een blijvend fitter en gezonder leven.

MIJN DOELEN12345678910NeeJa

MIJN GEGEVENS

of zoek hier een studio in jouw buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.