Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Yoghurt appelcake
Category: Tussendoortjes

Yoghurt appelcake

Ingrediënten

125g zelfrijzende bloem

100g kristalsuiker

120ml Griekse yoghurt

2 eieren (losgeklopt)

1 appel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm is met wat bereidingsvet en leg er een vel bakpapier in. Mix de eieren en de suiker tot een luchtig beslag. Gebruik vervolgens de garde om er de yoghurt zacht onder te roeren. Zeef de zelfrijzende bloem boven het beslag en roer het er onder. Schil de appel en snijd in stukjes. Voeg de appelstukjes toe en meng goed. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake ongeveer 30-40 minuten.

Smakelijk!