125g zelfrijzende bloem
100g kristalsuiker
120ml Griekse yoghurt
2 eieren (losgeklopt)
1 appel
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm is met wat bereidingsvet en leg er een vel bakpapier in. Mix de eieren en de suiker tot een luchtig beslag. Gebruik vervolgens de garde om er de yoghurt zacht onder te roeren. Zeef de zelfrijzende bloem boven het beslag en roer het er onder. Schil de appel en snijd in stukjes. Voeg de appelstukjes toe en meng goed. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake ongeveer 30-40 minuten.
Met InfraLigne en Ligna Pharma hoef je geen concessies te doen als het gaat om voeding. Kies voor gezonde alternatieven en geniet van de voordelen: minder koolhydraten, meer vezels, en een voedingspatroon dat écht bijdraagt aan jouw welzijn.
Wraps:
Vervang een gewone wrap door een Ligna Pharma Wrap of Tortilla om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Wraps, Tortilla Latina, …
Pasta of rijst:
Vervang reguliere pasta of rijst door een Ligna Pharma product om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma Pasta: Penne, Fusilli, Rijstpasta, …
Brood:
Vervang gewoon brood door een Ligna Pharma broodportie om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Sneden of Broodje, Wit of Volkoren, Italiaans, Focaccia, …
Beschuiten, crackers of bruschetta:
Vervang gewone crackers door een Ligna Pharma broodportie om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Beschuiten, Granenbeschuiten, Krakys, Bruschetta’s, Toastjes, …
De producten van Ligna Pharma zijn gemakkelijk beschikbaar in de InfraLigne-studio’s. Breng een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde locatie om kennis te maken met het assortiment en ontdek hoe deze gezonde alternatieven je voedingspatroon kunnen verrijken.