20% slanker voor hetzelfde geld?
Krijg 4 startersbeurten gratis tijdens de Slankeprijzenmaand. Actie geldig t.e.m 21 oktober
1 ei
50 g magere platte kaas (eventueel met appel kaneel smaak bv. Optimel)
30 g appelmoes zonder suiker
40 g vloeibare margarine
2 eetlepels zoetstof (bv. Canderel Sugarly, Tagatesse)
1 koffielepel kaneel
80 g zelfrijzende bloem
½ zakje bakpoeder
6 papieren cakevormpjes
Verwarm de oven voor op 175° C.
Splits het ei.
Vermeng de margarine met de eidooier, het kaneel, de appelmoes en wat zoetstof. Voeg er de bloem en het bakpoeder aan toe en meng goed.
Roer er ook de plattekaas door.
Klop het eiwit stijf en spatel het er voorzichtig door.
Vul 6 papieren cakevormpjes voor 2/3 met het mengsel. Bak de cupcakes in 15 minuten goudbruin.