Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

IMG_6601
Category: Tussendoortjes

Appel-bessencake

Ingrediënten

150g zelfrijzende bloem
2 kl bakpoeder
25g margarine
50g amandelpoeder
½ kl amandelessence
2 eieren
1 sinaasappel
2 kleine appels
125g blauwe bessen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de bloem, het bakpoeder, de margarine, het amandelpoeder, de amandelessence en de eieren in een kom en meng alles goed.

Snij de sinaasappel doormidden en pers hem. Voeg het sap bij het beslag en meng goed.

Schil de appels en snijd ze in blokjes. Roer de appels en de bessen door het beslag en doe dit in een ingevette bakvorm. Bak 40 tot 50 minuten.

 

Recept van InfraLigne Tielt

Smakelijk!