Malheureusement votre navigateur n’est pas supporté ! Utilisez Chrome ou Firefox pour le fonctionnement optimal du site Web
Malheureusement, votre navigateur est obsolète et le site Web ne fonctionnera pas parfaitement. Visiter le site via un autre appareil pour le fonctionnement optimal du site.

InfraLigne Maasmechelen

5/5

Cindy et son équipe vous souhaitent la bienvenue !

Heures d'ouverture

Lundi 07:30 – 13:0016:30 – 20:30
Mardi 07:30 – 13:0016:30 – 20:30
Mercredi 07:30 – 13:00
Jeudi 07:30 – 13:0016:30 – 20:30
Vendredi 07:30 – 13:00
Samedi 08:30 – 12:30
Dimanche Fermé

InfraLigne Maasmechelen vous accompagne pour

  • une vie en meilleure forme et plus saine en permanence
  • réduction visible de la cellulite
  • une condition et un niveau d’énergie améliorés

grâce à la combinaison d’un programme d’exercices sur mesure et de conseils nutritionnels personnalisés.

Également des programmes postnatals, dos et genoux personnalisés!

Et parce qu’InfraLigne est un centre d’amincissement reconnu avec des diététiciennes diplômées, la mutualité prend en charge une partie du remboursement.

Reviews

Een heel vriendelijke ontvangst gehad. Zeer duidelijke uitleg. Vind ook dat er een familiale sfeer hangt.
J.
Top uitleg , service van topmensen. Super goede sfeer en resultaten.
Super, het zijn zo leuke toffe mensen
A. - Maasmechelen
Toffe mensen , leuke sfeer en zeer goede begeleiding
P.
Super fijn mensen
M.
Geen moetjes maar wel magjes… TOPTEAM dat je veel motivatie geeft in een zeer warme en huiselijke sfeer.
P. - Dilsen-Stokkem
Altijd toffe sfeer in de studio!
N. - Opglabbeek
Top team!
J. - Maasmechelen
Echt een topteam in Maasmechelen Gezellige sfeer Goede begeleiding
M. - Dilsen
Ik kijk er altijd naar uit om naar Infraligne te gaan. Zeer goede begeleiding. Ze helpen je altijd met veel plezier. En het wordt nooit saai ! Veel afwisseling in de oefeningen. Het is een topteam!
D. - Maasmechelen
Mijn erste dag.Goede ontvangst. Een duidelijke uitleg. Goede begeleiding .Ik ben zeker dat ik bij deze groep goede resultaten behaald.
E. - Dilsen-Stokkem
Fijne sportcoch
M.
Na jaren weer terug en netals vanouds voel ik me weer thuis. Heerlijk om weer even te oefenen en Cindy en Heidi doen het fantastisch
D. - Neerharen
Infraligne, een supertoffe manier om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en een gezondere levensstijl aan te leren. Ik ben bijna 3 maanden bezig, 8 kilo minder, strakker in mijn vel, en voel me supergoed (gezonder!) Met Infraligne ben je slechts 2 keer in de week een half uurtje intensief bezig en word je ook nog eens door supertoffe coaches begeleid. De oefeningen worden heel goed uitgelegd en er wordt ook gekeken of je ze wel goed doet. Het is altijd superplezant om ernaar toe te gaan. Altijd een leuke sfeer. Ik heb nu al een abonnement voor 1 jaar genomen, omdat ik weet dat ik dit wel kan volhouden. Ik zou het niet meer kunnen missen.
D. - Maasmechelen
vriendelijk , behulpzaam
L.
Fijne sfeer. Goede begeleiding van Cindy en Heidi. TOP
A.
Super team die je begeleiden!
E. - Maasmechelen
Zeer vriendelijke coaches, zeer fijne sfeer,positieve vibes. Zeker aanrader..
刮 - Maaseik
Super
K. - Zutendaal
Topcoaches!!!
G.
Ben heel vriendelijk ontvangen. Zeer goede uitleg gekregen over voeding en oefeningen. Word heel goed begeleid en gemotiveerd tijdens de oefeningen wat ik zeker nodig heb. Ik wil er nu ook echt voor gaan om terug een mooi en gezond lichaam te krijgen.
D. - Maasmechelen
Super begeleiding door 2 vriendelijke dames.
P. - Dilsen
Top! Fantastische coaches en fijne sfeer!
P.
Super. Uitleg wordt goed gegeven. Het zijn super mensen . Je voelt je daar op je gemak en dan ga je graag iedere keer opnieuw sporten. Het is een super team
A. - Maasmechelen
Cindy en haar team doen alle moeite om je op je gemak te stellen en je te helpen je doel te bereiken. Zeker een aanrader
C. - Maasmechelen
Iedereen is altijd even vriendelijk en er hangt een heel gemoedelijke familiare sfeer Ze doen dat super !
M. - Maasmechelen
Steeds opnieuw een toffe sfeer met zeer enthousiaste mensen!
P.
Super toffe sfeer ...Top begeleiding. Kijk wekelijks naar uit om te gaan sporten!
G. - Maasmechelen
Sporten, ik heb het altijd graag gedaan en graag tijd voor gemaakt. Sinds ik mama ben is het inplannen van een sportmomentje niet evident. Onverwachte wendingen in de planning of de vermoeidheid die het overneemt. Doordat ik bij Infraligne steeds maar een half uurtje kwijt ben valt dit perfect te combineren met werk/gezin. Ook de vermoeidheid zetten we even aan de kant om dan weer trots naar buiten te wandelen. Het enthousiasme waarmee de begeleiders je door de workout trekken werkt aanstekelijk is is een grote plus! Echte toppers daar! Ik heb mijn abonnement alvast verlengd!
N. - Maasmechelen
Je wordt er hartelijk verwelkomd.Zeer aangename sfeer. Zeer sympathieke mensen die je helpen bij het bereiken van je doelstellingen.
A.
Wegens eigen lichamelijke omstandigheden even mijn lievelings sporten on hold gezet. Er wordt dan héél hartelijk en begripvol gereageerd door de "klasse Madam Cindy". Ik voel mijn eigen emoties stromen door mijn lichaam: blij Cindy terug te zien en mijn sport programma wordt met héél veel aandacht en belangstelling opnieuw aangepast.👍👍??. Ik voel me weer helemaal terug Welkom en mijn innerlijke balans komt weer open te staan om de juiste energie op te bouwen. De welverdiende koffie na het sporten smaakt metéééél sportieve liefd😘.??ééVéél liefs en dikke Merci Cin❤y ?
C.
De dames van Infraligne geven waarlijk de persoonlijke begeleiding en aandacht waar je voor gaat en betaalt! Werken aan je gezondheid kun je immers op veel plekken, maar steeds gewezen worden op het correct uitvoeren van oefeningen waardoor je gezondheid ook daadwerkelijk wordt bevorderd, gebeurt meestal niet..... behalve bij Cindy en Heidi van Infraligne! Zij hebben die echte passie voor het vak die ze duidelijk voelbaar als maatwerk aan iedere klant leveren. En dat onderscheidt hun duidelijk van veel andere dienstverleners in dezelfde branche. Chapeau daarvoor!
G. - Lanaken
Top team. Ik ga met plezier sporten. Goede begeleiding. Ze doen het goed.
A. - Maasmechelen
Een superteam, je voelt je er steeds op je gemak! Zeer motiverende en positief ingestelde dames!
P.
Altijd gezellig maar toch efficiënt !
N.
Het zyn fantastische lieve mensen.ben je zo een geval gelyk my.toch helpen ze je .hebben geduld.daarom geef ik nog niet op.dikke aanrader.veel liefs yvette.
Was zeer goed en was een goede voldoening
B.
Een woord … TOP Even tijd voor jezelf en even weg uit de dagelijkse sleur. Met zaakvoerster Cindy en haar team zou je vanaf de eerste dag spontaan koffie kunnen gaan drinken want je hoort er meteen bij de hele infraligne familie thuis!
P. - Dilsen-Stokkem
Ze leveren goed werk. Altijd positief en blij.
A. - Maasmechelen
Ik ben fantastisch onthaald geworden door Cindy, door haar eigen enthousiasme is het makkelijker op deze stap te zetten. De begeleiding is ook super ЁЯШБ?
E. - Maasmechelen
Vriendelijk , professioneel , leuke babbels
N.
Super team, ze stellen je onmiddellijk op je gemak. Je bent hier ook geen nummer, ze noemen je bij de naam hetgeen ook dadelijk de indruk geeft dat er een gemeende interesse is in de persoon. TopTeam MM!
A. - Eisden
Eindelijk echt zin om te gaan sporten, alleen al door het enthousiasme van de eigenares en haar team. De sfeer en het familiale. Ze kennen iedereen bij naam en ook onder de klanten/sporters worden vriendschappen gesloten. Wat moet je nog meer. Je krijgt er zoveel voor 1 prijs. Gezondheid, sociaalheid en een Top team dat weet wat motiveren is.
P. - Dilsen-Stokkem
TOP-ploeg bij Infraligne Maasmechelen!
J.
Er werd me gevraagd om nog een recentie te geven dus bij deze: Infraligne Maasmechelen doet dat goed, goede coaches, goede opvolging en leuke sfeer, 5/5 (*) Nu in mijn woorden: Hey, Ik ben ondertussen bijna twee jaar aan het sporten bij infraligne en het gaat goed. Ik ben begonnen toen ik 127 kilo woog, vandaag de dag is dat cijfer verandert naar een stabiele 110 (als ik van de chocolade afblijf). Ik heb zelfs een eigen (zwaarder) programma and I love it <3 Ik begon met sporten om gewicht te verliezen en had een ideaal beeld van 90 kilo. Dit is ondertussen verandert, ik ben nu aan het sporten om een evenwichtig en gezond gewicht te houden. Mijn ideaal beeld is nu 100 kilo en dus ja, dat betekent dat ik nog 10 kilo moet verliezen. Men zegt wel eens dat die laatste kilo's de zwaarste zijn en dat kan ik beamen. Er is wel tijdens deze reis iets verandert in mij, het gaat niet meer om dat getal. Ja, het is leuk om tegen iemand te zeggen dat ik 17 kilo verloren ben, maar het is leuker om te zeggen dat ik sport omdat ik me goed in me vel wil voelen, ongeacht of ik 80, 90, 100, 110 ... weeg. Het maakt mij niet uit hoeveel ik weeg, maar ook ik ben naar die fameuze blokjes aan het zoeken. Ik voel ze al en kan sommige oefeningen makkelijker uitvoeren dan de coaches. Die blokjes zitten nog onder een "isolatielaagje", maar ik ben ermee bezig. Ik kies voor een hoog gewicht met een gezonde levensstijl. Cindy heeft een schema waarin er een onderscheidt wordt gemaakt tussen een BMI en vetpercentage (*) Cindy maakt deze afweging ook. Voorheen was het de bedoeling dat je op de weegschaal gaat staan om zo je progressie te monitoren. Je weegt sowieso meer 's avonds dan 's morgens, maar nu ben je geheel vrij om te beslissen om op de weegschaal te staan, verantwoording is niet nodig. Ook het meten van de gebieden waaraan je wilt werken, wordt niet meer gedaan (tenzij je er uiterlijk naar vraagt). Jij bent het die keuzes moet maken, om (on)gezond te eten en ook alleen jij kiest om daar iets mee te doen. Bij Infraligne (toch die in maasmechelen) krijg je steun bij het sporten alsook bij het diëten. Alle coachen volgen je op en ook alle kunnen ze helpen met bijvoorbeeld stretch oefeningen. Zie ik jou misschien naast me in de bank zweten? Wie weet en tot snel !
W. - Lanaken
Ik doe 2 maal per week met veel plezier een half uurtje auto rijden om daar te gaan sporten. En dit terwijl ik op 2 min van een andere sportclub afwoon. Dat wil toch al iets zeggen hé? Hoe goed het hier wel is. Tis niet enkel het sporten, maar de familiale sfeer die er heerst.Ik kijk er altijd naar uit omdat de motivatie al op je springt terwijl je er nog maar binnen komt🥳? trouwen…… mijn eerste 14 kg zijn der af. Mercie Toppers😊??
P. - Dilsen-Stokkem
Super gezellige studio met top personeel !!!
h.
Fijn personeel . Altijd even vriendelijk
C.
Prachtig team! Een boost voor lichaam en geest вќ¤пёЏ
P.
Topteam.
刮 - Maasmechelen
Doe zo verder. Geweldig,team
A. - Maasmechelen
Ontvangst hartelijk Begeleiding prima Oefeningen pittig Info lieve Tina belangrijk
M.
Super goed
M. - Dilsen Stokkem
Zo een fijne manier van sporten!
E. - Dilsen
Ik ga met een glimlach binnen, en kom met een glimlach buiten . Het personeel is gewoon top . Heel vriendelijk en professioneel.
C.
Superlieve begeleiders. Weten hoe ze iemand kunnen motiveren. Zeer persoonlijke aanpak. TOP!!!
J.
Top!
刮 - Maasmechelen
Het was perfect 👍? na maanden van ontstekingen kreeg ik van de specialist terug te horen dat ik rustig aan terug mocht gaan sporten. Cindy maakte dan ook een programma op maat van wat ik mocht en heeft me begeleid van het begin tot het einde. De zaak was om 8 uur ’’morgens al volledig vol en iedereen kreeg de aandacht die hij of zij verdiende. het was preciesééén familie. Dit ook mede dochter Lonne, die al even enthousiast op de werkvloer ligt (aa jaa…… voor de oefeningen voor te doen😅??) als haar mama. Ook het voedingsadvies was TOP. Eindelijk een gezonde levensstijl waar je niet het gevoel hebt niks meer te mogen. Integendeel zelfs. Ik ging met een goed gevoel naar buiten en ga ook zeker met een SUPER gevoel terug.
P. - Dilsen-Stokkem
Super. Ook een toffe madame.
A. - Maasmechelen
Altijd gezellig en efficiënt
N.
Het was weer heerlijk om te kunnen beginnen na driekwart jaar. Prima begeleiding van Cindy en dochter. Zoals altijd. Ik voel me altijd meteen thuis en (zeer belangrijk) weer gemotiveerd om te bewegen. Thanks Diana
D. - Neerharen
Motivatie 100% Enthousiasme 100% Een plek om graag te zijn!
E. - Dilsen
Het was top om terug te mogen beginnen! Heerlijke ontvangst weer door onze geweldige Cindy!
J. - Hasselt
Cindy en haar team zijn top!
匮 - Rekem
Personeel is top, het is er altijd netjes , en proper en alles perfect volgens de corona maatregelen. Zeker een aanrader !!!
C.
Heel toffe en goede begeleiding .
C.
Cindy is een sympathieke dame die haar werk met hart en ziel doet ! Top !
N.
Er is super enthousiaste begeleiding bij Infraligne waardoor sporten prettig wordt.
E. - Dilsen
Gewoon GEWELDIG! Ik voel me eindelijk weer goed in mijn vel. Infraligne heeft echt mijn visie op gezonde voeding en beweging doen veranderen. Ook speelt het personeel daarin een grote rol, ze zijn zo positief en behulpzaam. Echt aan te raden!
A.
Mijn diëtist (die bevriend is met de Cindy) raadde me Infraligne aan. Ik heb dan een figuuranalyse aangevraagd en meteen de dag erna werd ik opgebeld door zaakvoerster. Samen met haar besproken welke blessures ik heb opgelopen (bv op het werk) en hebben we een programma opgesteld. Tijdens het sporten kwam het voor dat ik een van de oefeningen niet goed kon uitvoeren. Ze, haar en haar collega's, zijn dan naar een alternatieve oefening gaan zoeken wat wel lukt. Ik ben nu meer dan een maandje bezig en al 10 kilo verloren. Ze motiveert/"jaagt" je om door te gaan. Daar staat 'jaagt', maar dit heeft een reden: de hartslag moet hoog blijven waardoor je gemakkelijker vet zult verbranden, Cindy vertelt je dit ook. Ze neemt haar tijd als ze je begeleidt tijdens het sporten. Zelfs wanneer iemand anders haar aandacht vraagt; wijkt ze niet van je af. Toegegeven: je gaat zweten, maar dat doe je in een infraroodcabine ook zonder dat je inspanningen uitvoert. Spoiler Alert: Het werkt echt ! De kilo's glijden ervan af.
W. - Lanaken
Cindy doet haar werk super!
匮 - Rekem
In één woord “Waaaaauuuuuwwww” Zaakvoerdster met passie voor haar beroep. Altijd met een glimlach en van tijd tot tijd een aanmoedigend woord of grapje. Je wordt al spontaan blij als je er nog maar binnenkomt door het enthousiasme dat zij heeft. Nooit gedacht dat ik ooit een keertje zou gaan sporten met plezier. Bij haar is het meer dan sporten alleen. Het is net alsof je iedereen al jaren kent. Dus echt in één woord “waaaaaaauuuuuuwww”
P. - Dilsen-Stokkem
Zeer professionele begeleiding door een coach met passie voor haar job.
K. - Neeroeteren
Fijne en vriendelijke begeleiding .Gewoon top!! Ben altijd blij als ik geweest ben, je wordt ook echt gestimuleerd door Cindy om je oefeningen perfect te doen .
N.
Een plezier om te gaan sporten , Cindy kan je zo goed motiveren ..altijd even vriendelijk . Als dat niet was , was ik zeker niet weer terug begonnen na de Corona.. ze doet dat heel goed.
H. - Maasmechelen
Super coaching! Iedere oefening wordt op verzoek telkens weer uitgelegd! Je wordt tot op iedere zucht gecontroleerd en begeleidЁЯШЙ?! Keep up the good worЁЯСНЁЯСНЁЯСН????!
M. - Neeroeteren
Ik ben beginnen te sporten bij infraligne in maasmechelen op 12/12/2019 Het is daar heel leuk om te sporten, de coach is zeer vriendelijk en legt de oefeningen héél goed uit! Als je bij een oefening geen doorzettingsvermogen hebt dan stimuleert ze u voor de oefening toch volledig/goed uit te voeren. Ik ben nog nooit zo graag gaan sporten!!
N. - Opgrimbie

Photos