Malheureusement votre navigateur n’est pas supporté ! Utilisez Chrome ou Firefox pour le fonctionnement optimal du site Web
Malheureusement, votre navigateur est obsolète et le site Web ne fonctionnera pas parfaitement. Visiter le site via un autre appareil pour le fonctionnement optimal du site.

InfraLigne Louvain

5/5

Coordonnées

Brusselsesteenweg 5
3020 Herent

Hilde et son équipe vous souhaitent la bienvenue !

Une alimentation saine et des exercices physiques sous infrarouge, voici le combinaison gagnante à laquelle Infraligne Louvain reste fidèle. Vous voulez mincir sainement, vous voulez gagner en vitalité, vous désirez des conseils pour manger plus léger ou vous voulez simplement bouger plus …  Vous êtes la bienvenue dans notre centre ou prenez rendez-vous maintenant pour une analyse silhouette.

Nous nous réjouissons de vous rencontrer!

Heures d'ouverture

Lundi 09:00 – 13:3017:00 – 21:30
Mardi 17:00 – 21:00
Mercredi 09:00 – 13:00
Jeudi 17:00 – 21:00
Vendredi 09:00 – 14:00
Samedi 09:00 – 13:00
Dimanche Fermé

InfraLigne Louvain vous accompagne pour

  • une vie en meilleure forme et plus saine en permanence
  • réduction visible de la cellulite
  • une condition et un niveau d’énergie améliorés

grâce à la combinaison d’un programme d’exercices sur mesure et de conseils nutritionnels personnalisés.

Également des programmes postnatals, dos et genoux personnalisés!

Et parce qu’InfraLigne est un centre d’amincissement reconnu avec des diététiciennes diplômées, la mutualité prend en charge une partie du remboursement.

Reviews

Heel aangenaam ontvangen
C. - Berg
Alles is ok daar
C. - Kortenberg
Heel vriendelijk geholpen door Hilde
G. - Herent
Alles Okee
C. - Kortenberg
Na een lange tijd teruggekomen en fantastisch opgevangen door Hilde. Eerst sessie werden de oefeningen gedemonstreerd, uitstekende begeleiding. Een gevoel van terug 'thuiskomen' :)
嘮 - Veltem Herent
Alles OK
C. - Kortenberg
Efficiënte oefeningen, praktische reservering en vriendelijke begeleiding. Ben steeds tevreden met mijn geleverde inspanningen, voel me kwikker.
M. - Winksele
Zoals altijd was de kwaliteit zeer goed, ik hoop dat ik nog lang kan komen ....
L. - Kampenhout
Heerlijk om hier terug te zijn!
L. - Leuven
Vriendelijke ontvangst en snel geholpen!
A. - Kessel-lo
Zo blij dat ik terug kon starten na 7 maanden! Blij weerzien en vriendelijk onthaal.
L. - Haacht
Aangename ontvangst vriendelijk goede uitleg
J. - Leuven
prima, zoals altijd
C. - Kortenberg
Hun enthousiasme zorgt dat ik met plezier kom bewegen.
E. - Holsbeek
Ik was aangenaam verrast gisteren over de organisatie en de hulp van de medewerkster. Ik heb direct een nieuwe afspraak gemaakt en maak verdere afspraken online
L. - Kampenhout
Bedankt Myriam voor de goede tips!
M. - Erps-Kwerps
Vriendelijk personeel,goede service,
M. - Herent
Zoals altijd uitstekend!!
P. - Leefdaal
Top team!
E. - Holsbeek
Ik ben altijd gelukkig als ik daar geweest ben
L. - Heverlee
Jolien is een heel behulpzame dame! Niks is te veel om de oefeningen keer op keer uit te leggen :-)
E. - Heverlee
Prima fitcentrum!
L. - Leuven
Wat was ik weer blij van na een weekje verlof terug mijn vertrouwde studio binnen te stappen. De oefeningen in de cabine zijn zo belangrijk voor mij om mijn lichaam stevig en sterk te houden.🥰?
D. - Zaventem
Zo fijn om ’s morgens de zaak binnen te stappen en met een nog fijner ,fitter gevoel buiten te komen. Dank je wel Hilde & IL team
D. - Zaventem
Alles ok
K. - Wilsele
Voel me super na de sessie
L. - Heverlee
Ik krijg direct feedback als ik een oefening verkeerd doe en dat is super! Ik heb het gevoel dat de coaches intens met de klanten bezig zijn.
L. - Herent
Het is altijd fijn te komen sporten bij Hilde en haar team 💪🥰?䀍
D. - Zaventem
Mijn batterijen zijn altijd weer goed opgeladen na een bezoekje aan mijn favoriete studio рџ’ћрџ’Є??
D. - Zaventem
Steeds vriendelijke ontvangst, goed advies en proper kader (inclusief de douche en kleedkamer). Dit laatste vind ik persoonlijk ook belangrijk. Niet altijd evident om 's avonds nog te gaan sporten. Lukt net iets beter als je naar Infraligne Herent gaat !!
P. - Leefdaal
Dag team Infraligne Leuven Ik kom nu al bijna twee jaar twee keer per week met veel plezier naar jullie studio. Infraligne veranderde mijn leven en dat verhaal wil ik graag met jullie delen. We willen het natuurlijk allemaal: er goed uitzien in een slank lichaam en het gezonde leven leiden. Zoals Infraligne het zegt: “Slank en in vorm van kop tot teen”. Maar hoe doe je dat? Is dat slankheidsideaal wel voor iedereen haalbaar? Lang heb ik gedacht dat het voor mij niet haalbaar was. Meer zelfs: het ideaal dat ik voor ogen had, was voor mij onbereikbaar en ik was daarom niet gelukkig. Tot ik de oplossing vond bij Infraligne. De begeleiding naar gezonder eten en meer bewegen, heeft me letterlijk gered. Ik verloor 16 kilo, 123 cm en mijn vetpercentage daalde zienderogen. Vooral het begin was moeilijk: met een eetdagboekje werd ik op de feiten gedrukt. Ik at teveel en ongezond. Onder begeleiding van Infraligne veranderde ik mijn eetgewoonten en kreeg bewegen in de infraroodcabines een belangrijke plaats in mijn agenda. Vandaag sport ik nog steeds twee keer per week bij Infraligne en kan ik nu en dan eens genieten van niet zo “gezond” eten. Ik hoef dat wijntje en hapje op vrijdagavond niet meer te laten en voel me super goed. Met grote dank aan Hilde, An en Kim voor de motiverende woorden en de enthousiaste begeleiding. Ik draag zorg voor mijn lichaam en ben dankbaar. #Healthyhip Tot dinsdag, Liesbeth
L. - Leuven
Gezien mijn chronische beperking vind ik het coach-team Infraligne Herent een discreet, professioneel, toegankelijk team met het hart op de juiste plaats
K. - Erps-Kwerps
Infraligne Herent is top! Vriendelijke en zeer professionele medewerkers, verzorgde en comfortabele oefenstudio en oefeningen die echt werken. Ik voel mij hier echt thuis. Doe zo voort!
K. - Korbeek-Lo
Altijd fijn en gezellig.
D. - Zaventem
Ann doet dat top!
C. - Rotselaar
Vriendelijk onthaal. Zowel de cabines als de ruimte boven (kleedkamers en douches) worden goed onderhouden en zijn bijgevolg proper. Tot slot is alles smaakvol ingericht. Fijn om te komen!!
P. - Leefdaal
Zeer aangename sfeer en professionele begeleiding.
L. - Sint-Joris-Weert
Alles in orde . Goede begeleiding , vriendelijk personeel .
A. - Herent
Hilde en haar team zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Ze zullen alles in het werk stellen om het je zo aangenaam mogelijk te maken om toch te kunnen sporten, ook als je veel last hebt van je rug zoals ik.
M. - Steenokkerzeel
Ook na een paar weekjes verlof, stap ik mijn vertrouwde infraligne zaak binnen en voel me steeds welkom, worden mijn oefeningen overlopen en zijn we weer met volle moed gestart рџ‘Ќ?
D. - Zaventem
Het blijft fijn om steeds terug te keren, het is net als thuiskomen:-)
M. - Leuven
Sporten in een gezellige en zeer propere omgeving met een vriendelijk onthaal en goede begeleiding!
L. - Sint-Joris-Weert
ik ben heel vriendelijk onthaald ,en er werd tijd genomen om alles goed uit te leggen dus we zijn met heel veel goeie moed gestart
N. - Herent
Voor mezelf is Infraligne de revelatie van 2017 ! рџ‘Ќ?
K. - Erps-Kwerps
Je wordt prima op gevolgd. Hilde en haar team is er ook altijd om je te stimuleren om verder te doen.
M. - Steenokkerzeel
vriendelijk ontvangst goede hulp bij oefeningen komt er tot rust proper
L.
Heel aangenaam onthaal na enkele maanden wegens familiale moeilijkheden te hebben moeten onderbreken.
J. - Tremelo
zoals steeds een vriendelijke ontvangst, zeer behulpzame eigenaars en een nette omgeving
L. - Heverlee
Ik ben al jaren trouwe infra-klant. Toch moet ik af en toe eens passen met rugproblemen. Telkens wordt ik terug heel warm onthaald!! Top team!
L. - Haacht
Zeer vriendelijk en aanmoedigend personeel. Bij volhouden geeft het een schitterend resultaat en de gezondheid gaat er prima op vooruit
F. - Herent
Het is makkelijk om 9 uur 's ochtends te gaan oefenen,. Nadien nog een douche en ik ga fit en fris naar het werk. Mijn avonden hou ik liever rustig na een drukke dag.
F. - Leefdaal
Steeds vriendelijk en geven goede tips .
A. - Bertem
De oefeningen in de cabine worden zeer duidelijk getoond en uitgelegd. Wat betreft het voedingsadvies kreeg ik veel interessante tips! De omgang is zeer vriendelijk ...
嘮 - Everberg
Het gesprek was interssant .en aangenaam
J. - Blanden
Super persoonlijke begeleiding. Je kan je oefeningenpakket in alle rust uitvoeren en krijgt steeds de nodige uitleg waar nodig!
A. - Erps Kwerps
Ik heb schitterende resultaten met infraligne !
C. - Wespelaar
Weet je, ik heb énorme bewondering voor het Herentse Infra-Ligne team. Telkens ontvangen ze me met de glimlach en staan steeds klaar om onophoudelijk te herhalen indien nodig. Top coaches ! Dikke pluim op jullie hoed ! Hilde
K. - Erps-Kwerps
Motiverende omgeving om aan beweging te doen!
K. - Herent
Ik word al jaren erg goed ontvangen bij Infra Ligne Herent en erg goed begeleid bij het sporten!
G. - Herent
Infraligne betekent voor mij: een moment van rust, voor mezelf en tegelijkertijd op een aangename manier zorgen voor je lijf. Infraligne Leuven straalt een aangename sfeer uit.
M. - Erps-Kwerps
Het deed echt deugd om na lange tijd onder begeleiding te sporten en geeft me rust te weten dat het alleen maar beter kan gaan vanaf nu. Door de continue begeleiding hou ik het ook vol, zeker in het begin is dat belangrijk voor me. Reguliere fitnessprogramma's zijn momenteel te zwaar voor me, maar met deze methode kan ik met een gerust hart in een rustgevende sfeer even bekomen en tegelijkertijd lichamelijk opgebouwd worden. Dus deze methode is zowel mentaal als lichamelijk goed voor me. Met dank!
匮 - Leuven
Het doet deugd om te bewegen in een verwarmde cabine Nadien heb ik de ganse dag meer energie De beloning om door te zetten tijdens de vakantie periode was leuk
B. - Herent
Vind het daar uitstekend ! Altijd blij als ik ben geweest.
M. - Erps-Kwerps
Aangename ontvangst - Goede begeleiding - propere ruimte - Niets op aan te merken.
L. - Everberg
Het is steeds een plezier om in Infraligne Herent binnen te stappen. Altijd een vriendelijk en hartelijk ontvangst.Je wordt altijd goed geholpen door de medewerksters. Ik raad het iedereen aan!
M. - Veltem-Beisem
zoals altijd,prima en vriendelijke begeleiding ook al ben je een tijdje niet geweest
I. - Wilsele
Zoals k vroeger bent ontvangen! Een heel warm ontvangst.
M. - Everberg
Ik werd zeer hartelijk ontvangen. De oefeningen werden allemaam Voorgedaan, en de coach bleef ook kijken of ze correct uitgevoerd werden. Bij de bespreking van de eetgewoonten werden heel nuttige tips gegeven en er werd rekening gehouden met persoonlijke wensen en doelstellingen. Ik zie het helemaal zitten!
E. - Erps-Kwerps
Professionele ontvangst, vriendelijke en aandachtige begeleiding. Fijne ervaring!
M. - Wilsele
Heel aangenaam om een half uurtje tot rust te komen en je wordt er perfect begeleid. Heel vriendelijke sportieve mensen.
N. - Veltem - Beisem
ik ben zeer tevreden over deze studio
L. - Heverlee
De opvolging en de persoonlijke coaching is steeds aanwezig bij elke beurt, een belangrijk pluspunt is dat!
匮 - Kortenbert
Prima begeleiding en vriendelijk onthaal.
A.
Hartelijk ontvangst, goede uitleg, oefeningen gingen vlot. Interessante tips gekregen qua voeding.
A. - brussel
Na tijdje weggeweest , door blessure was het weer super fijn mijn sessies te kunnen herstarten.
D. - Zaventem
Goede begeleiding en coaching! Geen gepush maar wel aanmoediging.
K. - Herent
Steeds goede service en vriendelijk.
A. - Bertem
Ik ben steeds blij na elke oefenbeurt. De medewerkers in mijn infralingne (Herent) zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam. kortom TOP !!!!
P. - Leefdaal
Prima dienstverlening. Alles fris en proper. Aandacht voor wijze uitvoering oefeningen. Prima adres!
M. - Erps-Kwerps
hele leuke ervaring , telkens weer, vriendelijke en goede begeleiding. Resultaten zijn er! Martine
M. - Veltem-Beisem
Ik ben zeer professioneel onthaald en voelde mij onmiddellijk op mijn gemak.
匮 - 聽
vriendelelijke en duidelijke service Goede voorbeelden
K. - Steenokkerzeel
zeer vriendelijk en motiverend team
k. - Leuven
Zeer goede ontvangst! De voedingsanalyse heeft me een zekere extra motivator gegeven :-)
匮 - Kortenbert
warm onthaal na mijn lange afwezigheid, positieve stimulans gekregen.
L. - Heverlee
Klantvriendelijke ontvangst en begeleiding waar nodig. Top!
G. - Herent
De vriendelijkheid scoort zeer hoog. Je komt er graag naartoe.
r. - Meerbeek
Steeds top!
B. - Herent
Super begeleiding!
L. - Leuven
Op drie maanden tijd werd ik een heel ander persoon! Zonder de begeleiding van Hilde en haar team zou het me niet gelukt zijn. Bedankt!
L. - Leuven
Super vriendelijk team en goede begeleiding!
L. - Leuven
altijd super vriendelijk en behulpzaam ! top begeleiding ! Dank je wel !
N. - Kessel-lo
Vriendelijk, goede uitleg.
G. - Winksele
Vriendelijk onthaal en gemoedelijke sfeer. Fijn dat de oefeningen met een glimlach voorgedaan worden
匮 - Erps Kwerps
Een beurt bij infraligne kan wonderen doen !
C. - Boortmeerbeek
Zoals altijd, hartelijke, vriendelijke ontvangst zowel door Hilde als medewerksters, luisterend naar behoeften. Samen naar gepaste oefeningen zoeken. .
N. - Bertem
Een zeer leuke en leerrijke manier om met gezonde voeding en beweging bezig te zijn!
E. - Wezemaal
vriendelijk en hele fijne mensen en vooral proper en net zeer belangrijk voor mij .
I. - Holsbeek
Heel fijn dat kleine kinderen ook welkom zijn. Dat maakt het eenvoudig om tijdens vakantieperiodes je programma verder te zetten. Heel aangename, ontspannen sfeer!
J. - Rotselaar
Heel vriendelijk onthaal en ze zijn er zeer professioneel en klantvriendelijk. Uitleg was duidelijk en als er vragen zijn kan je ze altijd stellen. gewoonweg een top team en kijk er al naar uit om volgende week mijn oefeningen te doen.
N. - Zaventem

Photos