Methode | Methode

Figuuranalyse

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

Op basis van je figuuranalyse en je doelstellingen stellen onze professionele coaches een individueel programma op, rekening houdend met je leeftijd, metabolisme, conditie, … en jouw specifieke wensen. Dat omvat een oefenprogramma op maat in de infraroodcabines, en een aanpassing aan je eetgewoontes. Uiteraard volgen we je voortgang erg nauwgezet op en passen we je trainingsschema aan zodra je vooruitgang boekt.

 

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Beweging

Vet verbranden en spieren versterken doe je via oefeningen. Elke sessie staat dus in het teken van een halfuurtje werken onder begeleiding van een bewegingscoach. Uiteraard krijg je een aangepast programma op maat van je lichaam en je doelstellingen.

De infraroodcabines zijn de hoeksteen van ons bewegingsprogramma. De stralen dringen door tot in de vetlaag onder de huid en zorgen voor een betere stofwisseling zodat je lichaam afvalstoffen sneller afvoert. Ook je bloedsomloop verbetert en je spieren worden veel elastischer waardoor je veel minder kans hebt op spierpijnen of letsels. Cellulite verbetert aanzienlijk: je huid wordt onder de infraroodstralen weer mooier, strakker én gezonder.

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Voedingsadvies

Om snel en blijvend kilo’s te verliezen, moet je bewegen combineren met gezond eten. Pas op: je moet niet op dieet. Maar een gezond eetschema is wél belangrijk.

Onze voedingsdeskundige overloopt met jou je eetgewoontes en stelt je een alternatief schema voor. Om je te helpen, krijg je een dagboek mee waarin je dat eetpatroon documenteert. We maken ook gebruik van een professionele weegschaal die naast je gewicht ook je vetpercentage, spiermassa en visceraal vet meet. Met die tools kunnen wij je vooruitgang goed opvolgen en de precieze oorzaken van je extra kilo’s aanpakken.

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Professionele Begeleiding

Je lichaam is bij ons in goede handen. Je bewegingscoach en je voedingsadviseur zijn echte professionals die je kuur van nabij opvolgen. Ze staan altijd klaar met advies.

Bijna net zo belangrijk als hun professionele hulp bij het uitvoeren van de oefeningen, is de morele steun die je van je coaches krijgt. Zij staan samen met jou te juichen bij elke halve kilo die je overwonnen hebt. Ze motiveren je om vol te houden en zorgen voor een leuke sfeer tijdens de sessies, zodat je altijd graag komt bewegen.

Uiteraard mag je hen altijd om raad vragen – ze staan steeds klaar met gepast advies.

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Kwaliteitsgarantie

Onze methode is medisch verantwoord en bewijst al jaren haar effect bij duizenden jonge en oudere mensen. Omdat we uitsluitend met professionele bewegingscoaches en voedingsspecialisten werken, weten we ook zeker dat die methode steeds op een correcte manier wordt gehanteerd – waar u ook een Infraligne-filiaal binnenstapt.

We zijn als enige in de sector bekroond met de ISO-kwaliteitsnorm.

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.