Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Zelfstandige Sven Neven (30) paste zijn levensstijl aan dankzij InfraLigne | Zelfstandige Sven Neven (30) paste zijn levensstijl aan dankzij InfraLigne

Zelfstandige Sven Neven (30) paste zijn levensstijl aan dankzij InfraLigne

p-9040-08-2016_infraligne_website_december

“Ik wil kunnen spelen met mijn dochtertje zonder naar adem te moeten happen”

Door zijn drukbezette leven als zelfstandige paste sport lange tijd niet in de agenda van Sven. Of dat dacht hij toch: “Ik zag hoe mijn vrouw elke week slechts een halfuurtje ging sporten bij InfraLigne en toch goede resultaten behaalde. Dat vond ik de moeite waard om het zelf ook te proberen.”

Intussen is InfraLigne een vast agendapunt: “In fitnesscomplexen betaal je klakkeloos elke maand je abonnement en moet je jezelf er telkens weer naartoe sleuren. Bij InfraLigne maak je op voorhand een afspraak. Zo ben je minder snel geneigd om een beurt over te slaan.”

Sven wil graag 20 kilo verliezen. Ook het voedingsadvies van de InfraLigne-coaches volgt hij dus nauwgezet op: “Mijn eetpatroon zat blijkbaar helemaal verkeerd. In het begin was het moeilijk om mijn slechte gewoontes te doorbreken, maar dankzij de tips en aansporingen van InfraLigne ben ik erin geslaagd om mijn levensstijl helemaal om te gooien.”  

Zoek jij ook een effectief alternatief voor een onpersoonlijk fitnesscomplex? Maak dan een afspraak bij een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

 

Sven Neven

Studio: Riemst

Resultaat: 3 kg en 25 cm verloren

 

 

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.