Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Woutrina Kieboom (52) blijft genieten van alles wat ze graag eet | Woutrina Kieboom (52) blijft genieten van alles wat ze graag eet

Woutrina Kieboom (52) blijft genieten van alles wat ze graag eet

InfraLigne - Woutrina Kieboom

“Je volgt geen dieet, maar leert op een andere manier eten”

 

Eén keer googlen op ‘sport en dieet’ bracht Woutrina meteen waar ze moest zijn. “Ik kwam uit op de website van InfraLigne, die ik dan ook grondig bestudeerd heb. Nergens op het internet vond ik negatieve ervaringen met de InfraLigne-methode. Dan heb ik maar meteen een afspraak gemaakt voor een gratis figuuranalyse.”

De figuuranalyse hielp Woutrina de spreekwoordelijke knop al snel omdraaien. “Ik schrok van mijn viscerale vetwaarde. Die geeft aan hoeveel vet er rond de organen in je buik zit. Gelukkig voelde ik vanaf dag één een goede klik met de methode en de coaches. Ik heb dus niet meer achteromgekeken en ben voluit voor mijn einddoelstelling gegaan.”

Ook nu Woutrina die doelstelling behaald heeft, komt ze nog wekelijks oefenen in de studio. “InfraLigne helpt me fitter en gezonder leven, maar zorgt ook voor ontspanning. Bovendien staan de coaches altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Of die nu over de oefeningen gaan of over het voedingsadvies.”

Wat haar eetpatroon betreft, zit Woutrina dankzij de tips van onze voedingsdeskundige helemaal op het goede spoor. “Je voeding plots compleet aanpassen, dat zou je lichaam niet appreciëren. Bij InfraLigne leer je hoe je gewoon kan blijven eten wat je voordien at, maar dan op een gezonde manier. Pasta blijft bijvoorbeeld een van mijn favorieten. Alleen ben ik overgeschakeld op volkorenpasta, die veel beter is voor mijn lichaam. Daarnaast denk ik bewuster na over mijn eetpatroon. Door mijn onregelmatige uren als beveiligingsagent, moet ik op voorhand plannen wanneer ik wat ga eten.”

Gezonder eten zonder streng dieet? Maak een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt en ondervind zelf hoe het werkt.

Woutrina Kieboom
Resultaat: – 33 kg en – 215 cm

 

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.