Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Wat Infraligne voor Kimberley kon betekenen | Wat Infraligne voor Kimberley kon betekenen

Wat Infraligne voor Kimberley kon betekenen

img_6257

Vier jaar geleden startte ik voor het eerst met InfraLigne. Na een knieblessure door het tennissen zocht ik terug een uitlaatklep en wou ik ook terug een strakker en gestroomlijnder lichaam. 

Na een professionele figuuranalyse en voedingsadvies werden doelen gesteld die ik na het vooropgestelde aantal beurten ruimschoots behaalde. Mijn lichaam werd strakker, mijn conditie beter en ik had ook terug een manier gevonden om me te ontspannen. 

Door een auto-ongeluk twee jaar geleden moest ik noodgedwongen stoppen. Na een hele revalidatie en lange tijd thuis met enkel bedrust, sprak ik Fanny aan of het haalbaar zou zijn met mijn nekletsel om terug te starten. Lachamelijk was ik naast de immense pijn ook sterk verzwakt en vermagerd. Een wrak zelfs. 

Dit keer zou ik dus niet starten om aan mijn figuur te werken, maar om aan te sterken aangezien mijn spiermassa sterk gedaald was. 

Fanny stelde een licht programma op dat mijn nek niet belastte en bleef ook steeds bij me om te zien of het wel ging. Vandaag kan ik al een volwaardig – maar aangepaste – programma aan 2x per week in combinatie met de kinebeurten en revalidatie in het ziekenhuis.

InfraLigne heeft ervoor gezorgd dat ik terug sterker geworden ben en bovendien heeft het me ook uit mijn isolement gehaald na het ongeluk. Alle coaches zijn tot op vandaag heel begaan en vragen regelmatig hoe het met me gaat, en bij een mindere dag moedigen ze me aan…

Bedankt voor al die professionaliteit, bekommernis en hulp. Zonder jullie zou ik vandaag nog niet staan waar ik nu sta! Aan mij blijven jullie een vaste klant hebben!

Kimberley Meerschaert

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.