Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Voor Liesbeth Vandergeten (34) helpt alleen InfraLigne om kilo’s te verliezen | Voor Liesbeth Vandergeten (34) helpt alleen InfraLigne om kilo’s te verliezen

Voor Liesbeth Vandergeten (34) helpt alleen InfraLigne om kilo’s te verliezen

 

“Ik was al jaren op zoek naar een totaaloplossing als deze”

 

Liesbeth voelde zich al een tijdje slecht in haar vel. Een reeks vakantiefoto’s gaf de doorslag: “Mijn kleren leken allemaal te klein en ik zag er gewoon niet meer gezond uit op die foto’s. Toen ik op het werk vertelde dat ik iets aan mijn gewicht wou doen, raadde een collega me aan om bij InfraLigne op kennismakingsgesprek te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. En ik voelde me meteen op m’n gemak in de studio.”

Vooral de kleinschaligheid van haar InfraLigne-studio spreekt Liesbeth aan: “Er hangt een volledig andere sfeer dan in eender welke gym. De coaches gaan heel vriendelijk en persoonlijk met je om, en je wordt niet omringd door twintig maatjes 36 met een afkeurende blik. Ook als de coaches je opmeten staat er niemand mee te kijken. Die privacy apprecieer ik enorm.”

Wie nooit gesport heeft, zal uitgedaagd worden door de oefeningen van InfraLigne,  weet Liesbeth: “Mensen zeggen soms ‘in een infraroodcabine liggen en jezelf omhoogtrekken aan lusjes, dat kan toch niet moeilijk zijn’. Wel, ik nodig hen graag uit om het zelf te proberen. Ze zullen hun mening heel snel bijstellen.” De nieuwe voedingsgewoontes die daar nog eens bijkomen, maken de uitdaging compleet: “Omdat ik heel slecht bezig was, moest ik mijn voeding in het begin vrij drastisch aanpakken. Intussen maak ik zonder nadenken gezondere keuzes.”

Ook op zoek naar de ideale combinatie van bewegen en gezond eten? Kom dan net als Liesbeth even babbelen in een InfraLigne-studio in jouw buurt.

Liesbeth Vandergeten
Studio: Diest
Resultaat: 9 kg en 60 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.