Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Voor Bernice Maes (56) voelt het programma van InfraLigne aan als een verjongingskuur | Voor Bernice Maes (56) voelt het programma van InfraLigne aan als een verjongingskuur

Voor Bernice Maes (56) voelt het programma van InfraLigne aan als een verjongingskuur

 

“Mijn metabolische leeftijd heeft me wakker geschud”

 

Zonder de aanbeveling van haar dochter had Bernice Maes InfraLigne nooit ontdekt. En daar is ze haar erg dankbaar voor: “De drempel om iets nieuws te beginnen lag voor mij redelijk hoog. Nadat mijn dochter me precies wist te vertellen hoe alles in z’n werk gaat bij InfraLigne, stapte ik erg gemotiveerd de studio in Hoogstraten binnen.”

Omdat Bernice zo’n 10 kilo boven haar gewicht zat, voelde ze zich al een tijdje niet meer fit. Toch verschrok ze zich een hoedje tijdens de eerste metingen bij InfraLigne: “De coaches meten onder meer je metabolische leeftijd. Dat is de leeftijd van je lichaam, ongeacht je geboortejaar. Mijn lichaam bleek bijna 15 jaar ouder dan mijn eigenlijke leeftijd. Je zou voor minder gemotiveerd geraken om in actie te schieten!”

En het ‘verjongings-effect’ bleef niet uit: “Na mijn eerste twintig beurten waren die 15 jaar helemaal ingehaald. Ik voel me een pak fitter en dat zien de mensen blijkbaar ook. Collega’s, vrienden, familie, … geregeld vraagt iemand me hoe het komt dat ik zo straal. Het antwoord is dan heel simpel: InfraLigne!”

Ben jij ook nieuwsgierig naar de werkelijke leeftijd van je lichaam? Maak dan snel een afspraak in een InfraLigne-studio in jouw buurt en maak meteen werk van een fitter leven

Bernice Maes
Studio: Hoogstraten
Resultaat: 9,8 kg en 67 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.