Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Véronique Jaenen (46) leidt een kleurrijker leven dankzij InfraLigne | Véronique Jaenen (46) leidt een kleurrijker leven dankzij InfraLigne

Véronique Jaenen (46) leidt een kleurrijker leven dankzij InfraLigne

 

“Ik sta opnieuw open om nieuwe dingen te proberen”

 

Elk jaar trekt Véronique naar Oostenrijk om daar te genieten van prachtige bergwandelingen. Toen ze tijdens een van die vakanties merkte dat de wandelingen het wonnen van haar conditie, besloot ze om ook thuis meer te bewegen: “Elke overtollige kilo die je meesleept, zorgt tijdens het wandelen voor extra belasting op je knieën. Bovendien is een staptocht weinig ontspannend als je constant zit te puffen.”

De combinatie van oefeningen en voedingsadvies trok Véronique aan tot InfraLigne: “Als je bezoekjes aan de fitness en de voedingsconsulent apart moet regelen, ben je een pak meer tijd kwijt. En als je je maar op één van beide zou focussen, duurt het veel langer om gewicht te verliezen. InfraLigne maakt voor mij dus de ideale combinatie. Daarbovenop komt nog eens het effect van de infraroodcabines. Ik ben meer dan twintig kilo verloren, maar dat is niet te zien aan mijn huid. Die zit dankzij de infraroodstralen nog altijd mooi strak.”

Met haar nieuwe, slanke figuur gaat Véronique niet alleen fitter, maar ook veel vrolijker door het leven: “Vroeger koos ik in de klerenwinkel resoluut voor zwart of bruin. Afslankende kleuren waarin mijn figuur zo weinig mogelijk tot uiting kwam. Vandaag voel ik me perfect gelukkig in een opvallende jurk.” Ook in de keuken probeert Véronique nieuwe dingen uit: “In de studio krijg ik geregeld lekkere recepten mee. En net zoals bij de oefeningen geven de coaches daar altijd een woordje uitleg bij.”

Zin om je leven een versnelling hoger te schakelen? Maak dan snel een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt.

Véronique Jaenen
Studio: Bree
Resultaat: 23,3 kg en 142 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.