Vanessa Collart (43) was eten afwegen en punten tellen beu | Vanessa Collart (43) was eten afwegen en punten tellen beu

Vanessa Collart (43) was eten afwegen en punten tellen beu


“De enige gezonde afslankmethode waarbij je 6 keer per dag mag eten”

Na een zware burn-out stortte Vanessa zich op eten. Dat bleef niet zonder gevolgen voor haar figuur en gezondheid. “Aan het einde van het jaar stelde ik één duidelijk voornemen voorop: alle bijgekomen kilo’s opnieuw kwijtraken. Zo kwam ik terecht bij InfraLigne. Daar mocht ik aan den lijve ervaren dat ze de hun belofte – een gegarandeerd resultaat – ook echt nakomen.”

Vanessa kwam er, tot haar grote blijdschap, al snel achter dat een eetschema bij InfraLigne niets wegheeft van een dieet. “Het voordeel is dat je 6 keer per dag mag eten. Je hebt met andere woorden heel wat gezonde tussendoortjes om naar uit te kijken. Ik heb iets meer moeite om dagelijks voldoende water te drinken. Maar met de tips en tricks van de voedingsdeskundige lukt ook dat.”

Afslankingsmethodes die enkel rond voeding draaien, hebben afgedaan voor Vanessa. “Je eten afwegen en punten tellen is niets voor mij. Bovendien verlies je veel sneller gewicht als je gezond eten combineert met regelmatig bewegen. En dat is wat InfraLigne je op een dienblaadje aanbiedt. Voeg daar nog de infraroodstralen en de superkorte oefensessies aan toe, en je hebt dé ideale cocktail om fitter en gezonder te leven.”

Ook het sociale leven van Vanessa kwam weer op gang dankzij InfraLigne. “Ik leerde al heel wat mensen kennen in de studio. Met een aantal daarvan spreek ik zelfs af buiten InfraLigne. InfraLigne is ‘inspanning en ontspanning’ in perfect evenwicht.

 

Wil je net als Vanessa ‘inspanning’ met ‘ontspanning’ combineren? Begin vandaag nog aan jouw fitter en gezonder leven in een studio in jouw buurt.

 

Vanessa Collart
Studio: Aarschot
Resultaat: – 10 kg en – 148 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.