Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Twiggy Huygens (36) begon haar InfraLigne-avontuur samen met een vriendin | Twiggy Huygens (36) begon haar InfraLigne-avontuur samen met een vriendin

Twiggy Huygens (36) begon haar InfraLigne-avontuur samen met een vriendin

InfraLigne - getuigenis Twiggy Huygens

 

“De oefensessies werden al snel onze gedeelde hobby”

 

Voordat een vriendin InfraLigne voorstelde, probeerde Twiggy Huygens al heel wat (vruchteloze) diëten en afslankingsprogramma’s uit. De kans dat onze InfraLigne-methode haar wél zou helpen, schatte ze dus niet al te hoog in: “Tegen mijn verwachtingen in voelde ik me meteen thuis in de studio. Vroeger zei sport me absoluut niks, maar nu ga ik altijd met plezier naar de oefensessies.”

Met z’n tweeën naar de studio trekken heeft volgens Twiggy enkele belangrijke voordelen: “Als je samen met een vriendin naar de studio gaat, motiveer je elkaar spontaan om je best te doen en door te bijten op moeilijkere momenten. Ook het feit dat je bij InfraLigne echt een afspraak moet maken, heeft enorm geholpen. Je gaat niet zomaar allebei afbellen. In een fitness ben je sneller geneigd om eens een weekje over te slaan.”

Hoewel Twiggy nooit veel gesport had, kwam de ‘klik’ met InfraLigne er vrij snel: “Ik vond de oefensessies meteen leuk. Bovendien verloor ik heel snel centimeters en kilo’s. Dat motiveerde me nog meer om door te zetten.” Dat ‘diëten’ niet in het InfraLigne woordenboek staat, sprak Twiggy ook aan: “Ik ben wel gezonder beginnen koken, maar heb nooit het gevoel dat ik aan het diëten ben. Dat zou ik ook nooit volhouden.”

Op zoek naar een leuke én gezonde hobby voor jou en een vriend of vriendin? Kom dan gerust samen langs bij een studio in jullie buurt.

Twiggy Huygens
Studio: Geel
Resultaat: 18 kg en 119 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.