Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Het totaalpakket van InfraLigne bespaart Joëlle Franssen (31) heel wat kostbare tijd | Het totaalpakket van InfraLigne bespaart Joëlle Franssen (31) heel wat kostbare tijd

Het totaalpakket van InfraLigne bespaart Joëlle Franssen (31) heel wat kostbare tijd

Joëlle Franssen


“De infraroodcabine is voor mij een soort van veilige cocon”


In eerste instantie aarzelde Joëlle nog een beetje om InfraLigne te contacteren, maar eens ze de vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn hoorde, was de knoop snel doorgehakt: “Begeleid sporten gecombineerd met professioneel voedingsadvies, en dat dan nog eens op een halfuurtje tijd? Eigenlijk had ik veel eerder moeten beginnen.”

Het totaalpakket van InfraLigne spreekt Joëlle nog altijd erg aan: “Probeer maar eens wekelijks afspraken vast te leggen met een voedingsconsulent en dan nog een gaatje te zoeken om te gaan fitnessen. Ik zou er niet graag aan beginnen. Bovendien zal je nergens anders zo’n band opbouwen met je coach als in een InfraLigne-studio. Doordat je elkaar op termijn zo goed kent, kom je echt thuis in de studio. Ik voel me er oprecht op m’n gemak. De infraroodcabine werkt voor mij als een veilige cocon, waarin ik m’n ding kan doen. En naast mij liggen allemaal goedlachse mensen met eenzelfde einddoel.”

Gedurende een bepaalde periode combineerde Joëlle haar oefensessies bij InfraLigne met joggen. Plots opkomende rugklachten brachten daar verandering in: “Joggen komt er voorlopig niet meer van. Als je rug constant pijn doet, heb je daar totaal niks aan. Bij InfraLigne ben ik overgeschakeld op een rugbesparend programma. Af en toe zijn de oefeningen nog wat te zwaar en bekijk ik samen met de coaches wat wel mogelijk is.”

Wil jij ook sporten in een aangename omgeving, onder begeleiding van warme mensen? Maak dan een afspraak in een InfraLigne-studio in jouw buurt.

Joëlle Franssen
Studio: Beveren
Resultaat: 13,3 kg en 104 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.