Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

“Spuit amper half zoveel insuline sinds ik aan InfraLigne doe” | “Spuit amper half zoveel insuline sinds ik aan InfraLigne doe”

“Spuit amper half zoveel insuline sinds ik aan InfraLigne doe”

p-9040-08-2016_infraligne_website_november

Al 29 jaar lang worstelt Ria met suikerziekte. Dat betekent elke dag op je eten letten en op tijd en stond de juiste dosis insuline inspuiten. Toch ontdekte Ria een bijkomende manier om het suikergehalte in haar bloed onder controle te houden: “Sinds ik de oefensessies van InfraLigne volg, spuit ik nog maar de helft zoveel insuline.”

InfraLigne was voor Ria geen vanzelfsprekende keuze: “Ik wist niet zeker of ik als suikerpatiënt de oefeningen zou aankunnen. Toen ik voor het eerst binnenstapte in de studio hebben de coaches me echter meteen gerustgesteld met hun duidelijke uitleg.”

Een maand na haar start bij InfraLigne kreeg Ria een verbaasde blik van haar dokter: “Mijn waarden bleken beter dan ooit. Enerzijds dankzij de extra lichaamsbeweging, anderzijds doordat ik met het voedingsadvies van de coaches nog beter ben gaan eten.”

Wil jij ook meer controle over je suikerziekte?

Maak een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt en neem je gezondheid in eigen handen

 

naam: Ria Helsen

leeftijd: 54 jaar

studio: Lommel

resultaat: -4,2 kg / – 46 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.