Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

De sportieve Helena Lefevre (25) geniet met volle teugen van onze ‘sportmix’ sessies | De sportieve Helena Lefevre (25) geniet met volle teugen van onze ‘sportmix’ sessies

De sportieve Helena Lefevre (25) geniet met volle teugen van onze ‘sportmix’ sessies

Ambassadrice Helena Lefevre

 

“De oefensessies bij InfraLigne blijven me uitdagen”

 

Enkele jaren geleden verloor Helena’s zus dankzij InfraLigne heel wat zwangerschapskilo’s. Dat volstond om bij Helena een gezonde nieuwsgierigheid naar onze methode op te wekken: “Ik ben InfraLigne met veel ‘goesting’, maar zonder echt einddoel binnengestapt. Ik wou mezelf namelijk niet ontgoochelen, moest ik dat doel niet halen.”

Geleidelijk aan merkte Helena het positieve effect van haar oefensessies op de weegschaal en in de spiegel: “De eerste weken legde ik mezelf een vrij strikt dieet op. Intussen heb ik geleerd dat het best iets relaxter mag, met af en toe een iets ongezonder tussendoortje. Doordat de coaches mijn vooruitgang op de voet opvolgen blijft mijn gewicht hoe dan ook constant. Zondig ik iets te veel? Dan kan ik mezelf dankzij de begeleiding de discipline opleggen om weer even wat meer op te letten.”

In eerste instantie volgde Helena een standaard programma in haar studio. Daarna raadden onze coaches haar onze ‘sportmix’ aan: “Toen ze vertelden dat die meer intensieve oefeningen me op het lijf geschreven waren, ben ik meteen overgeschakeld. Mijn conditie gaat er merkbaar op vooruit omdat ik op een halfuur tijd veel meer oefeningen afwerk. En doordat er elke vijf weken een nieuwe reeks oefeningen volgt, blijf ik enorm gemotiveerd.”

Wil je zelf onze sportmix uitproberen? Vraag ernaar in een studio in jouw buurt.

Helena Lefevre
Studio: Roeselare
Resultaat: 13 kg en 87 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.