Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

“Sporten terwijl de kinderen plezier maken in de speelhoek” | “Sporten terwijl de kinderen plezier maken in de speelhoek”

“Sporten terwijl de kinderen plezier maken in de speelhoek”

Het verhaal van Kimy klinkt bekend in de oren: alle mogelijke diëten geprobeerd, niets dat echt werkt. De pittige Limburgse viel telkens een paar kilo af, maar slaagde er nooit echt in om haar streefdoel te bereiken. Tot ze – op aanraden van een vriendin – met InfraLigne begon.

“De kostprijs was in het begin toch een beetje een drempel, moet ik toegeven. Nu kan ik vol overtuiging zeggen dat het het absoluut waard is. Op een bepaald moment zag ik bijna drie cijfers op de weegschaal staan. Dat heeft me echt wakkergeschud. Ik voelde me echt niet meer goed bij mijn gewicht. Actie uitstellen was echt geen optie meer.”

De ongedwongen sfeer in de studio en de motiverende woorden van de coaches zorgen ervoor dat de InfraLigne-sessies nooit aanvoelen als een verplichting. “Het lijkt wel alsof ik met vriendinnen ga sporten. De begeleiding is super en alles wordt heel goed uitgelegd. Ik heb echt alleen maar lovende woorden voor InfraLigne. In de vakantie kan ik de kindjes zelfs meenemen. Terwijl ik mijn oefeningen doe, maken zij plezier in de speelhoek. Zoek maar eens een fitnesscentrum waar dat kan.”

Kimy viel 30 kilo af. En dat zonder het gevoel te hebben dat ze extreme inspanningen moest leveren. “Je moet echt geen ingrijpende aanpassingen doen. Door bewuster met je voeding bezig te zijn, verloopt alles heel natuurlijk en kweek je vanzelf nieuwe en gezondere gewoontes. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet. Ik voel me gezonder, zie er gezonder uit en kan eindelijk weer in mijn favoriete kledingwinkels gaan shoppen. Ik ben geen ‘maatje meer’ meer.”

Alle studio’s van InfraLigne hebben een kinderhoek, zodat jij ongestoord je oefeningen kan afwerken terwijl de kindjes spelen. Geen excuses meer om niet te gaan sporten dus. Maak snel een afspraak bij een studio in jouw buurt.

Studio: Sint-Truiden
Resultaat: – 28,1 kg en – 141 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.