“Je krijgt eigenlijk een personal trainer, maar aan een veel lagere prijs” | “Je krijgt eigenlijk een personal trainer, maar aan een veel lagere prijs”

“Je krijgt eigenlijk een personal trainer, maar aan een veel lagere prijs”

bewegen en sporten

 

Coach K.D. benadrukt het belang van sport en bewegen

 

Beseffen dat evenwichtige voeding en regelmatig sporten noodzakelijk zijn voor je gezondheid is één ding. Zelf de stap zetten om je levensstijl aan te passen is nog iets anders. De intensieve één-op-één begeleiding bij InfraLigne zorgt ervoor dat de drempel heel wat minder groot wordt.

“Al onze bewegingscoaches en gediplomeerde diëtistes zijn echte professionals. Maar de mentale ondersteuning is minstens zo belangrijk”, benadrukt K. “We slaan een babbeltje met de mensen en polsen hoe ze zich voelen. Zo motiveren we hen om te blijven komen en vol te houden. Wij staan bij wijze van spreken langs de zijlijn te juichen.”

Heel wat mensen die bij InfraLigne binnenstappen, bestempelen zichzelf als ‘niet-sportief’. K. en haar collega’s proberen daar verandering in te brengen en te bewijzen dat bewegen ook leuk kan zijn.

“We willen vooral dat onze leden het gevoel krijgen dat ze willen gaan sporten. Niet dat het een verplichting is. Onze persoonlijke aanpak speelt daar zeker een belangrijke rol in. Je kan in een gewone fitness ook aan cardiotraining doen, maar dat heeft niet hetzelfde effect als onze gerichte oefeningen. Je kan het vergelijken met een personal trainer die je stap voor stap begeleidt bij het uitvoeren van de oefeningen, maar dan aan een veel lagere prijs.”

 

Benieuwd hoe we jou op weg kunnen helpen naar een gezondere levensstijl en een mooier figuur? Leer ons methode kennen en laat je overtuigen van het effect.

 

 

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.